Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rehabilitacja jareko :)

Recommended Posts

Miło mi poinformować, że pan Jarosław Cichawa w dniu wczorajszym wywiązał się z umowy podpisanej w maju 2012 roku :)

Wczoraj (w dzień kobiet :) ) około godziny 15-16 otrzymaliśmy wreszcie wytęsknione 19 klamek z przyciskiem i 6 klamek z kluczykiem (co prawda bez montażu ale to było uzgodnione z nami). Jednocześnie pan Cichawa zadeklarował chęć dokonania regulacji okien po naszym wprowadzeniu się do domu, pomimo że byliśmy gotowi z tego zrezygnować. Z naszej strony umowę uważamy za wykonaną.

Niewątpliwie do szczęśliwego finału przyczynił się mój wątek opisujący nasze perypetie, sprzed paru tygodni na forum muratora, który przyspieszył działania sprzedawcy...

Bardzo proszę o pozostawienie tego wątku przez jakiś czas, bo teraz panu Cichawie należy się uznanie za zakończenie sprawy z honorem i całkowita rehabilitacja. Niech każdy ma możliwość to przeczytać. Chyba, że zainteresowany sam wyrazi sprzeciw.

Pozdrawiam,

M.J.

• 2 weeks później...
... że zainteresowany sam wyrazi sprzeciw......
Zainteresowany sprzeciwiać się nie zamierza, prostować pewnych faktów także nie.

Zainteresowany jest szczęśliwy, bo dowiedział się że podejrzenie o przerzuty raka na układ kostny okazały się tylko podejrzeniem.

Smutnym jest to, że mając lat 56 mam układ kostny mam 90-latka, tak zeżarty przez chemię, ale coś za coś.

Żyję i mimo problemów wygląda na to, że żyć będę.

Mając ciągle ogromne problemy dalej mam nadzieję, że powoli z nich zacznę wychodzić ku zadowoleniu wielu osób, w tym także swoim.

Teraz to już tylko kolejne zamówienia pozwolą wyjść na prostą. Rozwiązanie już było opisywane i jest gwarancją realizacji zamówienia.

Mokoc - trzymam kciuki za walkę z tą pieprzoną chorobą.

Edytowane przez jareko

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...