Jarus05 09.03.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Miło mi poinformować, że pan Jarosław Cichawa w dniu wczorajszym wywiązał się z umowy podpisanej w maju 2012 roku Wczoraj (w dzień kobiet ) około godziny 15-16 otrzymaliśmy wreszcie wytęsknione 19 klamek z przyciskiem i 6 klamek z kluczykiem (co prawda bez montażu ale to było uzgodnione z nami). Jednocześnie pan Cichawa zadeklarował chęć dokonania regulacji okien po naszym wprowadzeniu się do domu, pomimo że byliśmy gotowi z tego zrezygnować. Z naszej strony umowę uważamy za wykonaną. Niewątpliwie do szczęśliwego finału przyczynił się mój wątek opisujący nasze perypetie, sprzed paru tygodni na forum muratora, który przyspieszył działania sprzedawcy... Bardzo proszę o pozostawienie tego wątku przez jakiś czas, bo teraz panu Cichawie należy się uznanie za zakończenie sprawy z honorem i całkowita rehabilitacja. Niech każdy ma możliwość to przeczytać. Chyba, że zainteresowany sam wyrazi sprzeciw. Pozdrawiam, M.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokoc 21.03.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Bardzo fajnie, cieszę się, że u Ciebie szczęśliwy finał Ja tam w ludzi wierzę Pozdrowienia dla happy inwestora i Pana Jarka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.03.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) ... że zainteresowany sam wyrazi sprzeciw......Zainteresowany sprzeciwiać się nie zamierza, prostować pewnych faktów także nie. Zainteresowany jest szczęśliwy, bo dowiedział się że podejrzenie o przerzuty raka na układ kostny okazały się tylko podejrzeniem. Smutnym jest to, że mając lat 56 mam układ kostny mam 90-latka, tak zeżarty przez chemię, ale coś za coś. Żyję i mimo problemów wygląda na to, że żyć będę. Mając ciągle ogromne problemy dalej mam nadzieję, że powoli z nich zacznę wychodzić ku zadowoleniu wielu osób, w tym także swoim. Teraz to już tylko kolejne zamówienia pozwolą wyjść na prostą. Rozwiązanie już było opisywane i jest gwarancją realizacji zamówienia. Mokoc - trzymam kciuki za walkę z tą pieprzoną chorobą. Edytowane 22 Marca 2014 przez jareko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts