osa_czony 09.03.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witam wszystkich planuje podzielić dwu poziomowy dom na dwa mieszkania. Potrzebuje pomysłów na schody czy proste czy zabiegowe i rozmieszczenie kuchni łazienki itd. .. parter jest o około 90cm wyżej od gruntu, wysokość pomieszczeń to 250cm. Dodam zdjęcia i krótki opis jak ja myślę żeby przerobić a wy zaproponujcie wasze opcje z góry dzięki Parter czerwony prostokąt miejsce na schody na 1 piętro zielony prostokąt to miejsce na schody z poziomu gruntu na parter niebieskie drzwi to nowe wejście do oddzielonej części pomarańczowy prostokąt to zamurowane przejście do innej części domu 1 Piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekord88 09.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 schody proste albo zabiegowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osa_czony 10.03.2014 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 tyle to wiem ale chodzi mi o jakieś doradzenie w którą stronę itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts