agniecha_83 11.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Witam mam pytanie odnośnie płytek gipsowych tj.kamienia dekoracyjnego?? Kupiłam Limburg kolor biały przy klejeniu na ściane okazało się że nie są czysto białe, tylko odcień wpadający w odcień perłowy, i to tak jakby były brudne. I teraz moje pytanie czy można pomalować jakąś farbą na biało?? czy normalną do ścian i sufitów?? czy poźniej czymś je zaimpregnować?? Edytowane 11 Marca 2014 przez agniecha_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.03.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A kto bogatemu zabroni?? maluj śmiało , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha_83 11.03.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A kto bogatemu zabroni?? maluj śmiało ,[/QUOT może ktoś inny mi podpowie, a taki sarkazm jest zbyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.03.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 sorry za sarkazm - miało byc wesoło , na poważnie - możesz śmiało pomalować dowolną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha_83 11.03.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 czy moze być to zwykla farba biała do scian i sufitów czy może jakas specjalna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 12.03.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 czy moze być to zwykla farba biała do scian i sufitów czy może jakas specjalna?? Śmiało wystarczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 12.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Mimo wszystko jest to gips który się ściera i pyli, więc trzeba go przygotować właściwie do malowania. Najpierw powinno się kamień dokładnie odkurzyć wąską końcówką odkurzacza, po czym zagruntować. Po wchłonięciu gruntu możemy malować farbą. Farba może być nanoszona pędzlem bądź natryskowo. W ten sposób łatwiej się dotrze do nierównych powierzchni i warstwa będzie naniesiona równomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha_83 12.03.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 dzięki za odpowiedzi teraz już wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 08.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 dzięki za odpowiedzi teraz już wiem co robić. Teraz wiesz, ale jak ta farba zacznie złazić, to nie będziesz wiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piaseksmilow 06.05.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Słuchajcie: po co malować kamień? Skoro się zdecydujemy na kamień i jego kolor oraz fakturę, to chyba akceptujemy już na początku to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts