pablojarocin 11.03.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Siemka.Jak robi się podłogę na gruncie, pierwsza warstwa na piasku(chudziak). To mam takie pytanko jak bym chciał dać styropian na ten chudziak to muszę go dać we wszystkich pomieszczeniach?? Czy tylko tam gdzie będzie ogrzewanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 12.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 We wszystkich pomieszczeniach chudziak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 12.03.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Chudziak to wiem że we wszystkich pomieszczeniach, tylko mi chodzi czy wszędzie dawać styropian. Czy tam gdzie nie będzie ogrzewania to nie dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.03.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jeżeli nie planujesz grzania to nie dawaj np. w garażu, W kotłowni czy spiżarni ja bym dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ale te chudziaki to jakiś dogmat ? czy taki zwyczaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 12.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A co proponujesz przy tradycyjnym fundamencie,że stopą i ścianami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dookoła fundamentu pas izolacji do posadowienia, piszę o środku, później warstwa piachu i izolacja, na nią folia.Nie lubię pudrować nieboszczyka, wolę w tej cenie dać lepszy EPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 14.03.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dookoła fundamentu pas izolacji do posadowienia, piszę o środku, później warstwa piachu i izolacja, na nią folia. Nie lubię pudrować nieboszczyka, wolę w tej cenie dać lepszy EPS Tobie chodzi żeby fundamenty od środka obłożyć styropianem??? Od samego dołu ławy do poziomu izolacji poziomej??? Chodzi o to że u mnie będzie piwnica użytkowa i i czy ten EPS i na to wylewka to mi wystarczy czy podczas nacisku mi popęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts