maciekchn 12.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam prosze o rady (bo wiem że można samemu) wybić dziure by wstawić okno ,150x150 sciana nosna (dom jednorodziny parterowy , z wysokim podaszem nie urzytkowym , dach spadzisty dłuższa strona oparty na scianie gdzie okno mam plan zrobić, sciana ma okolo 60cm grubosci z cegły... Prosze o rady i zdjecia jak wybic ta dziure i jak zrobic przed przekuciem nadproże ... Planowałem podkuć na 1 cegłe z dwóch stron dać ceownik z jednej i drógiej skrecic pretem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam prosze o rady (bo wiem że można samemu) no jak sąsiedzi nie znają przepisów to ok i nie są "życzliwi" to ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 16.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam prosze o rady (bo wiem że można samemu) "Na wybicie okna w ścianie trzeba mieć pozwolenie na budowę - orzekł w czwartek Naczelny Sąd Administracyjny." http://prawo.rp.pl/artykul/1035149.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.03.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 no faktycznie, z prawnej strony to chyba nie jest az takie proste, troche papierow na to trzeba miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts