szkot666 12.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, jestem świeżutki na forum więc wybaczcie jak zamieściłem temat w złym miejscu.W wakacje ruszam z zabudową tarasu , połowa bedzie rozbudową pokoju a druga zostanie tylko zakryta przedłużonym dachem.Chodzi i tą rozbudowe pokoju. Pokój teraz ma wymiary ok 4mx6m , zostanie powiększony o kawałek tarasu o wymiarach ok 4mx2.5m.Natępnie mniej wiecej po środku stanie ścianka z karton gipsu dzieląca pokój na dwa mniejsze.Pytanie jest , jak zrobić żeby ta część bez okien była w miare doświetlona, jest pomysł na szklane drzwi przesuwne oraz aby ścianka g/k była na 3/4 wysokości pokoju żeby górą wpadało światło.Wszelkie pomysły mile widziane , chce sie jak najlepiej przygotować to tego remontu a tylko tu jestem w stanie uzyskać rzetelną wiedze.pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts