chrzan81 13.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam. Czy ktoś z forumowiczów miał nieszczęście w ferworze walki i jeżdżenia od firmy do firmy zgubić projekt budynku ostemplowany przez starostwo. Po prostu w którymś momencie gdzieś został i nie wiem gdzie. Czy jest możliwość wyrobienia duplikatu i z jakimi konsekwencjami się to wiąże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.03.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Powinieneś mieć 2 egzemplarze. Obydwa tak zgubiłeś? Myślę, że można poprosić starostwo powiatowe o wypożyczenie do skopiowania. Albo PINB, bo właśnie w tych instytucjach leżą pozostałe dwa egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaEwelina8575 02.07.2019 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Witam. Czy ktoś z forumowiczów miał nieszczęście w ferworze walki i jeżdżenia od firmy do firmy zgubić projekt budynku ostemplowany przez starostwo. Po prostu w którymś momencie gdzieś został i nie wiem gdzie. Czy jest możliwość wyrobienia duplikatu i z jakimi konsekwencjami się to wiąże? Witam, czy udało się odzyskac projekt? Jestem w takiej samej sytuacji. Czy w starostwie udostępnili projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts