Roksi01 22.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja mam taki sufit i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 też już prawie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 22.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja prawdopodobnie się na taki zdecyduję. Z tym, że prosty, na całości. Przede wszytskim obniży trochę wysokość, po drugie umożliwi mi zamontowanie oświetlenia halogenowego, które bardziej mi w łazience pasuje niz żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 22.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja też planuję w każdej łazience zrobić sufity podwieszane. Dzięki temu można fajne cuda z oświetleniem kombinować. No i kubatura do ogrzania jakby mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 I można taką fajną deszczownicę "z góry" a nie "z boku" zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Też mam. A czemu masz wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka28 26.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja też mam sufit podwieszany w łazience i wielu mich znajomych ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 26.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja się nie zdecydowałam na sufit podwieszany.Jakoś mi to pachnie sezonową modą i wątpię czy wytrzyma długie lata...Żyrandoli jest maaaaaaaaaaaaaaasa do wyboru, także łazienkowe.Jak się znudzi - wywalasz i bierzesz nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 26.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja też jestem na "nie" osobiście mi się takie rozwiązanie wybitnie nie podoba, ale prawie wyszyscy znajomi mają i mają tam pomontowane halogeniki i wszystko gra. Mnie to do koncepcji wnętrz nie pasuje a moja niechęć do haloganików jest już ponoć legendarna aaa chwila ! wiem kto nie ma! moi teściowie mają fajną choć niezbyt dużą łazienkę z dużym oknem, maja dwa kinkiety po obu stronach lustra , dwa na przeciwległej ścianie i nie mają halogenikow, wcale nie jest ciemno, można tymi kinkietami niezależnie sterować i fajnie kształtować atmosferę w łazience. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 27.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To właśnie żyrandole są już niemodne w łazience i od dawien dana ich się tam nie umieszcza. Kojarzą mi się ze starymi łazienkami urządzonymi bez gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 27.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 gust gustem, a my będziemy mieć z lenistwa:) nie mam jakiegoś super zmysłu wnętrzarskiego, więc w przedpokoju, kuchni, lazienkach machniemy sufity podwieszane - wybór lamp odpada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 27.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 My tylko w łazience nie bedziemy mieć halogenów...a dlaczego tak jakoś wyszło Będa dwa kinkiety i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 27.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak to mowia - o gustach sie nie dyskutuje. Do wnetrz klasycznych gustowny zyrandolek i kinkiet jak najbardziej OK. Do nowoczesnych to raczej sufit podwieszany z halogenikami i LED-ami U mnie bedzie sufit podwieszany a lazienka bardziej nowoczesna, niz klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 27.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Miałam nie mieć, ale jakoś zapomnieliśmy pociągnąć kabel z prundem nad kabinę prysznicową, a że jeden mamy "wolny" i znajduje się niedaleko kabiny to stwierdziliścmy że obniżymy sufit tylko nad brodzikiem, tam puścimy ten kabelek i z niego wypuścimy ze 4 halogeny, żeby oświetlały kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 27.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A ja mam sufit podwieszany, ale bez typowych halogenków, których nie cierrrpię. Za to 3 kostki z matowego szkła. A nad sufitem poszły wszystkie kable lazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 27.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja z podwieszanymi sufitami bym uważała...Też sadzę, że za chwilę, rok, dwa, będą zupełnie out!A jak patrze na halogenki, to też mnie odrzuca...Jest tyle możliwości oświetlenia... U siebie robię sufit podwieszany tam, gdzie muszę, żeby osłonić ocieplenie sufitu pod balkonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 27.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam Wszystkich! Co sądzicie o sufitach podwieszanych w łazience? Proszę o zdjecia Jestem ZA. Marzę o jasnej, równo oświetlonej łazience Zdjęć jeszcze nie mam, bo gość dopiero co ten sufit nam zrobił, no i nie ma jeszcze halogenów, ale dziś znałazłam takie jak chciałam (kwadartowe w satynowym kolorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
user_112233 25.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej. Tematów z sufitem jest wiele. Nawet na tym forum, ale nie znalazłem pewnych szczegółów które mnie nurtuja - prosze o wyrozumialosc. Jesli ktoś może to proszę o pomoc. aby nie zanudzac umiescilem trzy prowizoryczne rysunki w paint z szybkimi pytaniami. Prosze o pomoc. http://picasaweb.google.com/lh/photo/RMlWCr3NCjwIGZ1F6Bcw2w?feat=directlink http://picasaweb.google.com/lh/photo/Y6kme5lsH0Z1nJd5NvfI4w?feat=directlink http://picasaweb.google.com/lh/photo/kA6LUNQ9eH8QQ1YJvg1LBQ?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 25.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Praktycznie mocowanie przebiega tak jak to narysowałeś.Reszta zależy od wymiarów jakie mam mieć za rampa.Świtlówke kupujesz wraz z obudowa którą mocujesz do boku rampy.Jak chcesz to sprubuje si to narysować w programie do projektowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 25.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Do tego typu zastosowan montuje sie zwykle oprawy na swietlowki, czy sa jakies dedykowane?A co sadzicie o paskach LED zamiast swietlowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts