marzenaew 14.03.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam, Czy ktoś ma doświadczenie w budowie dużych przeszklonych ścian ? Czy ktoś mógłby przekazać wiedzę na temat technologii , które są najlepsze itp .I przede wszystkim jak takie rozwiązanie sprawdza się na co dzień . Chciałabym przeszklić jedną cała ścianę w salonie - około 50 m 2 ( salon) 7 m ściana. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 i do tego żaluzje fasadowe jak znajdę fotkę z montaż u to wkleję tylko to aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moliermalarz 14.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 http://dom.money.pl/budownictwo/wiadomosci/artykul/duze;przeszklenia;w;domach;okiem;eksperta,14,0,1320206.html?rfguidfo Tu poczytaj a się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.03.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 pooglądaj sobie technologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 16.03.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ....Czy ktoś ma doświadczenie w budowie dużych przeszklonych ścian ? Czy ktoś mógłby przekazać wiedzę na temat technologii , które są najlepsze itp .I przede wszystkim jak takie rozwiązanie sprawdza się na co dzień . ... Dla dużych przeszkleń najlepiej sprawdza się fasada i takiego wykonawcy szukać musisz. Koszt różnie, średnio jak policzysz metry kwadratowe razy 3 tyś mniej więcej poznasz koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 17.03.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem jak oni z oknami ale urzekł mnie budynek tego producenta: http://wiked.pl/o-firmie Pierwsze wrażenie, że zaraz to się roztrzaska . Ogółem w środku mają ciepło, więc domyślam się że trochę wydają na ogrzewanie. Z tego co zauważyłem, to tylko i wyłącznie na profilu aluminiowym o czym pisali Koledzy wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts