blackrider21 15.03.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów.Mam problem z doborem kolorów elewacji i zwracam się z prośbą do wszystkich o cenne rady.Poznizej zamieszczam zdięcia domu i moje wstępne projekty elewacji (zrobione programem).Z góry dziękuje za pomoc.Piotr Edytowane 15 Marca 2014 przez blackrider21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colanika 16.03.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 [ATTACH=CONFIG]248533[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248526[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248527[/ATTACH]Witam wszystkich forumowiczów.Mam problem z doborem kolorów elewacji i zwracam się z prośbą do wszystkich o cenne rady.Poznizej zamieszczam zdięcia domu i moje wstępne projekty elewacji (zrobione programem).Z góry dziękuje za pomoc.Piotr Ja bym kombinowała dalej wydaje mi się że zadna z tych opcji ale to oczywiscie rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackrider21 20.03.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W sumie ta druga miała być jasnoszara jakoś nie wyszedł kolor w programie. Oryginalnie dom w projekcie wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 22.04.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 [ATTACH=CONFIG]248533[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248526[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248527[/ATTACH]Witam wszystkich forumowiczów.Mam problem z doborem kolorów elewacji i zwracam się z prośbą do wszystkich o cenne rady.Poznizej zamieszczam zdięcia domu i moje wstępne projekty elewacji (zrobione programem).Z góry dziękuje za pomoc.Piotr Witam, jakiego programu korzystał Pan przy tworzesniu różnych wariantów kolorystycznych elewacji? Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 27.04.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Ja bym rozjaśnił jeszcze tę zieleń, jednak to rzecz gustu. Myślę, że jasne elewacje wyglądają najkorzystniej jednak trzeba je utrzymać w takim stanie. Te beże zdecydowanie nie grają z dachem, który już masz położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts