alinaw 24.02.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 witam. To są fotki mojego salonu. Nie mam pojecia jak go urzadzić. Wszystkie meble są do wymiany. Na ścianie z telewizorem planuję cegłę z elkamino naturalną. Na ścianie pod zegarkiem biokominek na ściane. Nie mam pojecia jakie kanapy, stół itd. Na ścianie nad kanapa myslałam o gaerii zdjęć czarno-białych w białych ramkach. Pomoże ktoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 24.02.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 witam. To są fotki mojego salonu. Nie mam pojecia jak go urzadzić. Wszystkie meble są do wymiany. Na ścianie z telewizorem planuję cegłę z elkamino naturalną. Na ścianie pod zegarkiem biokominek na ściane. Nie mam pojecia jakie kanapy, stół itd. Na ścianie nad kanapa myslałam o gaerii zdjęć czarno-białych w białych ramkach. Pomoże ktoś... [ATTACH=CONFIG]244716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244717[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244718[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244719[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244720[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 24.02.2014 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 24.02.2014 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 przepraszam ale nie umialam wyslac w jednym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 25.02.2014 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ALINAW czy możesz wysłać takie zdjęcie by było widać ścianę po lewej od narożnika , wiem że są tu schody ,ale gdybym widziała kanapę i schody razem i jakie kolory lubisz ? jakie klimaty plus fotki z kuchni , bo uważam ,że coś z pokoju powinno nawiązywać do kuchni -jest otwarta , wiec nie możemy oderwać jej w 100% od całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 27.02.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dzięki za zainteresowanie. Lubie prostotę . Kolory to odcienie szarości oraz dodatkowo turkus dla dodania koloru. W weekend zrobie aktualne fotki, znalazłam jakies sprzed roku chociaz w sumie i tak sie nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 15.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) turkusik turkusik ... kilka elementów będzie fajnie Uważam , że bazę masz fajną i łatwą do zmian , pytanie jakie klimaty lubisz, bo to że prosto ok, ale czy nowocześnie czy klasycznie czy mix? Uważam ,że masz tak zrobiony salon i kuchnie, że praktycznie można wszystko ! ściana z Tv z imitacją cegły tak ,ale jak zakończysz ścianę by nie było widać boku płytki , o tym trzeba pomyśleć przed układaniem . Ja jestem zwolennikiem trzymania rodzinnych fotografii w korytarzach , sypialniach -prywatność, ale to tylko moje zdanie Edytowane 18 Marca 2014 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.03.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 [ATTACH=CONFIG]248509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248510[/ATTACH] turkusik turkusik ... kilka elementów będzie fajnie Uważam , że bazę masz fajną i łatwą do zmian , pytanie jakie klimaty lubisz, bo to że prosto ok, ale czy nowocześnie czy klasycznie czy mix? Uważam ,że masz tak zrobiony salon i kuchnie, że praktycznie można wszystko ! ściana z Tv z imitacją cegły tak ,ale jak zakończysz ścianę by nie było widać boku płytki , o tym trzeba pomyśleć przed układaniem . Ja jestem zwolennikiem trzymania rodzinnych fotografii w korytarzach , sypialniach -prywatność, ale to tylko moje zdanie dzieki za odpowiedz. No wlasnie sama juz sie pogubilam jakbym chciala, chyba wlasnie taki mix, ale nie wiem jak sie za to zabrac. A tą cegłę chcilabym zeby po bokach zalapala sciane, wtedy wyglądaloby to jak taki mur. Nie mam pomysly na kinkiety a mam kable na każdej scianie w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 18.03.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 dzieki za odpowiedz. No wlasnie sama juz sie pogubilam jakbym chciala, chyba wlasnie taki mix, ale nie wiem jak sie za to zabrac. A tą cegłę chcilabym zeby po bokach zalapala sciane, wtedy wyglądaloby to jak taki mur. Nie mam pomysly na kinkiety a mam kable na każdej scianie w salonie. kinkiety do przyjemność - mówię o doborze zacznij od tego co Tobie się podoba, bo to TWOJE MIEJSCE - pooglądaj zdjęcia -na necie jest tego miliony , są i tutaj Albumy a potem dzięki takim zdjęciom będziemy wiedzieć w którym kierunku trzeba iść byś Ty czuła się dobrze i w swoim miejscu a nie miejscu zrobionym może i ładnie, ale nie TWOIM We własnym domu nie wzornictwo jest najważniejsze a domownicy -nie zapominajmy o tym czekam na twoje typy wnętrz , lub typy mebli , kanap , kolorystyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 23.03.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 witam. Załącze Ci jeszcze fotki łazienki. Zdjęcia nie są super wyraźne bo z telefonu Brakuje tu oświetlenia nad lustrem i głównego i tez oczywiście nie wiem co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 23.03.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 takie kanapy mi sie podobają, nie musza byc rozkładane taki fotel, tylko że w tkaninie, widzialam taki turkusowy i sie zakochałam i dywan cos w tym stylu. Marzy mi sie ta ściana z murku tam gdzie telewizor, ale jak masz jaką inną koncepcję tapetę i wogóle coś innego. Brakuje mi dodatkow, moze jakiejs komody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 24.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 jeśli cegła to coś jasnego ciepłego do Twojej podłogi wokół telewizora -rama by nie było widać boku TV - rama z drewna, płyty , kamienia kanapy są proste i nowoczesne wiec kinkiety też prosta forma (to tylko moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 28.03.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 jeśli cegła to coś jasnego ciepłego do Twojej podłogi [ATTACH=CONFIG]250338[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]250339[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]250341[/ATTACH] wokół telewizora -rama by nie było widać boku TV - rama z drewna, płyty , kamienia [ATTACH=CONFIG]250343[/ATTACH] kanapy są proste i nowoczesne wiec kinkiety też prosta forma (to tylko moja opinia) tak myslalam i myslalam, i sadze ze masz racje z ta galeria nad kanapa. Tam jednak chyba wymysle co innego. Galerie zrobie w przedpokoju tylko jeszcze nie wiem w ktorym. A moze masz jakis fajny pomysl na ta sciane z tv, bo z ta cegla tez az tak sie nie upieram. Widzoalam Twoje wnetrza i pewnie masz jakies fajne koncepcje. Nie mam takoego zmyslu gdzie co i jak. Nie wiem nawet jak i gdzie te rami dac, jakie kinkoety, jakie oswietlenie w tej lazience co zalaczylam.A wogole jak widzialabys urzadzenoe takiego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 31.03.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 alinaw kinkiet nad lustrem musi być prosty nowoczesny . Jeden kabel wiec chyba kinkiet szerszy by oświetlił to do czego był stworzony .nie ma co kombinować . Kolor biały , srebrny , szary -tych kolorów bym się trzymała http://img832.imageshack.us/img832/2592/kinkietnadlustrotinskal.jpghttp://archiwum.allegro.pl/oferta/kinkiet-lazienkowy-nad-lustro-viskan-104114-i3088441669.html http://image.ceneo.pl/data/products/6635111/9da07f1f-d796-4e68-8a4f-2d122641aa5b_i-massive-oasis-2pl-34312-11-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 31.03.2014 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 siedze i mysle nad tym salonem i wydaje mi sie ze lepiej jednak ta sciane tv zrobic z bialej cegly. Tylko teraz zastanawiam sie czy z elkaminodom czy moze stegu parma. Na pewno musi byc to taka cegla ktora mozna pozniej pomalowac jak sie przybrudzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 03.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 każdą cegłę można malować, wiec nie musi być biała a jedynie tania i ładnie wyglądająca zrobiliśmy ściankę z prawdziwej cegły (tu w czasie fugowania a potem pomalowaliśmy na biało jak się już znudziła czerwona to to samo pomieszczenie http://www.innemeble.pl/id,496/aranzacja,meble-unikatowe,-laftowe-oraz-oswietlenie-fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 03.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 pamiętaj jedynie o cokole (odmierz wysokość listwy i zaczynaj kłaść płytki z cegły pod tej wysokości. Niby nic a bardzo pomaga w utrzymaniu czystości. a malować możesz każdą cegłę bez żadnego problemu i praktycznie każdą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 03.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 http://www.innemeble.pl/id,402/aranzacja,cegly-recznie-formowane-,-zapraszamy-na-www_handform_eu--oraz-www_nelissen_pl z bliska zdjęcie cegły ,która była w przeszłości czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts