PatrycjaRafał 15.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 W projekcie mam kominek w salonie + 3 rury spiro dla wentylacji (kominek, kuchnia, łazienka). Zakupiłem komin systemowy spalinowy bez wentylacji (mój błąd) i jest już zamontowany. W związku z tym, że planuje wentylacje mechaniczą czy wystarczy, że podłączę tylko jedną rurę spiro (tą dedykowaną do kominka? Wiem, że wentylacja przez rurę spiro nie jest tak skuteczna jak zwykła, jednak liczę na to, że jak będzie wychodzić ponad dach na wysokość 8 metrów to powinna spełnić swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 19.03.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 jak masz WM nie robisz przy kominku WGJeden jedyny komin do kominka przy WM - to bardzo dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts