predator3333 16.03.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 WitamMam zainstalowane w domu 11 rolet z silnikami radiowymi Yooda (obsługiwane dwoma pilotami). Myślę o domu inteligentnym i chciałbym "wpiąć" te rolety do centrali i zarządzać nimi poprzez centralny manipulator i alarm. Czy można to zrobić w przypadku rolet radiowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 17.03.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remontujsam 17.03.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem z jakiego województwa jesteś ale znam kogoś kto mógłby Ci to zrobić jeśli mieszkasz w Wielkopolsce (w niskiej cenie). Kontakt do tej osoby znajdziesz na tej stronie http://instalarm.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 20.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 do twoich rolet jest coś takiego jak NADAJNIK DC 1099 STEROWANY BEZPOTENCJAŁOWO który kosztuje ok 250 pln brutto i umożliwia integracje z systemem alarmowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
predator3333 21.05.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 do twoich rolet jest coś takiego jak NADAJNIK DC 1099 STEROWANY BEZPOTENCJAŁOWO który kosztuje ok 250 pln brutto i umożliwia integracje z systemem alarmowym Czy za pomocą tego nadajnika mogę z integry sterować poszczególnymi roletami ? czy tylko całą grupą ? mam ich 11sztuk i chciałbym sterować każdą z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts