rhl 18.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam, zamierzam kupić sprzęt, dzięki któremu zaoszczędzę czas i siły przy wykonywaniu instalacji teletechnicznych dla prywatnych domów.To co głównie robię, to przyłączam prywatne domy kablem, który znaleźć musi się w rurce pcv na głębokości min 45cm idąc ze studzienki kablowej na ulicy aż do jednej ze ścian budynku. Problemy jakie napotykam w pracy, to mnogość rur od wody, gazu, czy drenażowych. Nierzadko bywają także inne kable. Myślałem nad zakupem bobcata ale ze względu na ryzyko uszkodzenia któregoś z powyższych zrezygnowałem z pomysłu.Poza tym muszę robić przeciski pod chodnikami, pod przejazdami do posesji i do tego używam przeciskarki pneumatycznej, duży spalinowy kompresor na samochodzie i tutaj również trochę czasu niejednokrotnie marnuję - co wykorzystać w zamian?? Piszcie śmiało. Każdy pomysł będzie dla mnie cenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts