katczw2716 18.03.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Poszukuje deski MERBAU pod ogrzewanie podłogowe, na wysoki połysk, jak najdłuższa i jak najszersza .Może ktoś wie gdzie kupię w dobrej cenie te deski. Druga sprawa czy ktoś się może orientuje czy lepsza jest deska już polakierowana , czy lepiej polakierować podłogę już założoną , bo słyszałam też o takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 18.03.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Deska Merbau nadaje się na ogrzewanie podłogowe, przy czym wielkość deski zależy od obciążenia cieplnego podłogi. Cena w Twoim przypadku powinna być na końcu. Najpierw wybór fachowca do wykonania, póżniej dobór wielkości do ogrzewania.Na końcu fachowiec, w trosce o zadowolenie klienta i własny święty spokój, powie Ci gdzie kupisz porządny towar.Drewno i ogrzewanie podłogowe to ciekawe, praktyczne i przyszłościowe rozwiązanie ale wymaga "dopięcia wszystkiego na ostatni guzik". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katczw2716 26.03.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 co to znaczy dobór wielkości do ogrzewania jestem z wielkopolski znasz porządną firmę która się tym by zajęła bo u mnie tylko sklepy z panelami ciężko jest o pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 26.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam. podaję kontakt telefoniczny tel 695 050 500. Możesz powołać się na mnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 29.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 @Parkiet,Czy mogę poprosić o informację jak się kształtują ceny za taką deskę, wraz z (dobrą) robocizną? Ewentualnie może jesteś w stanie polecić kogoś z woj. mazowieckiego, kto zajmuje się tym tematem? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 29.03.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts