niktspecjalny 18.03.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) .......... Przepisy będą ukazywały się cyklicznie w moim dzienniku budowy.Czyli np. przepis i fotka. Edytowane 18 Marca 2014 przez niktspecjalny namolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Spróbuję otworzyć nowe fajne może zjawisko kulinarne.Chcę w tym wątku porównywać potrawy i ich różnice jakie w naszych domach się produkuje.Pomyślałem ,że jeśli ktoś będzie chciał pokazać i opisać swój przepis to fotka będzie tego najlepszym odzwierciedleniem. co prawde ja podchodze do potraw jak do dziela sztyki, no moze jak prawdziwy rzemieslnik, nie jak fabryka ..ale, takie porownanie , zwykly gulasz wolowy a bardziej rzemieslniczy z serc bizonow. mozna pomyslec , ze to prawie to samo. ta sama rodzina zwierzat, ale smaki calkowicie inne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 troche kreatywnosci i zamiennikow. co otrzymamy? na 100% cos lepszego i smaczniejszego. http://imageshack.com/a/img809/3770/o5sx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) np. w chwili obecnej jem kotleta mielonego, ale , ale ... zmielilem mieso bazancie razem ze skora , dodalem marynaty, takiej jak w innym wewatku. wymieszalem i na patelnie. dodatko jedno jajko. niby zwykly kotle , a roznica ogromna. http://imageshack.com/a/img855/7454/8qz2.jpg ps mozna uzyc kurczaka , lub indyka. kotlet bedzie bardziej jasniejszy , blady...ale rowniez dobry. co za pychota! Edytowane 18 Marca 2014 przez bęc co za pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2014 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Idę kupić aparat by wyraźnie wychodziły.:D:D:lol2::lol2::p:p.Fotka domu i inspiracja kulinarna. A ty misiu uszaty wklejaj te swoje wytłoczyny bo lekarz źle ocenił:D:D twój problem. Edytowane 18 Marca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Idę kupić aparat by wyraźnie wychodziły.:D:D:lol2::lol2::p:p.Fotka domu i inspiracja kulinarna. A ty misiu uszaty wklejaj te swoje wytłoczyny bo lekarz źle ocenił:D:D twój problem. dyrechtorze, twoje stany histeryczne to nie potrawa. np. dla odmiennosci niespecjalnego kartofla, dobrze jest zaserwowac platki orkiszowe do wspomnianych bizonich serc. http://imageshack.com/a/img819/5017/dsi7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 porownywac dania mozna z tysiaca roznych stron . to tak jak facet w kuchni. przystojne , bogaty , wysportowany i dobrze gotujacy-takie ciacho, i uwaga stekajace , histeryzujace , i na dodatek bardzo nieslowne wasate dziecko. i do ignorowanych by zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Kuźwa bo cie rozsadzi........:lol2:.Ile ty żresz,bo chyba nie nazwiesz tego jedzeniem:lol2::lol2:.Przepraszam za żresz ale pan bęc cały czas je i je i je.Musisz być nieźle utyty :lol2:.Najpierw kotlet z jajem,owoce morza ,które gdzieś uszły,bizon,przepiórki,dziczyzna.Teraz kasza gryczana razem z płatkami.Gdzie to pomieścić.Daj koledze jakiemuś pochrupać.:lol2:.Ty jedź znowu na polowanie i upoluj kiełbasę :lol2:.Miałem zapytać.Dlaczego nie wkleiłeś tego czym polujesz i dlaczego na fotkach z dziczyzną nie ma tableta i komórki.i tło jakieś zamazane.Coś się wydarzyło i zmieniłeś orientację. Rozumiem ale musiałem spytać. Edytowane 18 Marca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Kuźwa bo cie rozsadzi........:lol2:.Ile ty żresz,bo chyba nie nazwiesz tego jedzeniem:lol2::lol2:.Przepraszam za żresz ale pan bęc cały czas je i je i je.Musisz być nieźle utyty :lol2:.Najpierw kotlet z jajem,owoce morza ,które gdzieś uszły,bizon,przepiórki,dziczyzna.Teraz kasza gryczana razem z płatkami.Gdzie to pomieścić.Daj koledze jakiemuś pochrupać.:lol2: tym sie roznimy, ty gotowanie jak w Konopielce, byle jak i do gara, i na pozniej. Ja, dla przyjemnosci i rozrywki , a nie jedzenia. ps. ale na zeba co 2godziny cos tam uszczypie. tym sie rozni ciacho, od konopielkowego wasatego fabrycznego kucharza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Już nie wytrzymujesz :lol2:.Piszesz ,że dla przyjemności wklejasz to co i czym napychasz kałdun:lol2::lol2:???.Masz chyba zajefajną przemianę bo przy tylu wejściach w ciągu dnia to chyba masz WC także w lexusie.:lol2:.Na zęba powiadasz co dwie godziny.........nie no bo zafajdam ekran.:lol2:.A dla kogo w takim razie gotujesz skoro raz jesz jak np. na polowaniu a raz dla rozrywki.Uważaj by cie nie rozerwało z tego natłoku na talerzu.:lol2:.Lepiej się najeśc jak chorować.Tak trzymaj .Moje już niedługo zacznę wklejać te z konopilkowego świata,byle jak ale i z gustem.To co zostaje to także część jadła bo w domu się nie przelewa.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 tego samego kotleta z bazanta i sosu mozemy zaserwowac inaczej. kazdym razem inne doznania i zachwyt. np. jak na zdjeciu. kilka mrozonych organicznych slodkich czeresni, wiecej sosu , i rum. http://imageshack.com/a/img856/8839/bjqy.jpg te same mieso, ten sam sos, lecz wykonczenie inne, a smak calkowicie odmienny i cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 mozna rowniez 1/2 swiezego ananasa zamiast czeresni. to da smaki prawdziwie z karaibow. mniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 a moze super ekskluzywnie i wyjatkowo smacznie z suszonymi owocami mango? to jest doznanie! prawdziwie piracko, smacznie mmmmm. pychota! ps tylko uwaga na ogien z patelni. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 oczywiscie bez jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 uwaga ostrzezenie!!!!! dotyczy wasaczy. rum, ogien i patelnia to dosc wybuchowa sprawa! mozna przykopcic sobie wasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Kuźwa ,owoce morza bec, bec, sa. http://imageshack.com/a/img593/5359/omfzb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 18.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Już nie wytrzymujesz :lol2:.Piszesz ,że dla przyjemności wklejasz to co i czym napychasz kałdun:lol2::lol2:???.Masz chyba zajefajną przemianę bo przy tylu wejściach w ciągu dnia to chyba masz WC także w lexusie.:lol2:.Na zęba powiadasz co dwie godziny.........nie no bo zafajdam ekran.:lol2:.A dla kogo w takim razie gotujesz skoro raz jesz jak np. na polowaniu a raz dla rozrywki.Uważaj by cie nie rozerwało z tego natłoku na talerzu.:lol2:.Lepiej się najeśc jak chorować.Tak trzymaj .Moje już niedługo zacznę wklejać te z konopilkowego świata,byle jak ale i z gustem.To co zostaje to także część jadła bo w domu się nie przelewa.:lol2: dyrechtorze! dla przyjemnosci, jak najbardziej. wc , jest kilka. dzis lexus stal caly dzien. o, to moze zagadka. co to za samochod? http://imageshack.com/a/img22/9581/yhbv.jpg powinno sie cos zjesc co 2 godziny, nie wiesz o tym? gotuje dla moich ukochanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ty to sprawdź czy ci rogi nie rosną :lol2:.Co tu jest ugotowane w tym trolejbusie bo nie na danżam :lol2:.Słuchaj jacht,część mebli,molo z poręczą jak wpadasz do wody,część ogrodu z brudnym grillem............ tu jadasz z kumplami to zrozumiałe ale czy możesz pokazać bo zapewne masz jak jadasz w ubikacji???Resztki w samochodzie po polowaniu takie apetyczne według ciebie,micha psa z resztkami a potem odmiana........owoce morza którymi karmisz kolesi.:wiggle:.Nie przejadło ci się???Pokazujesz-obnażasz swój kunszt kulinarny w złej formie według mnie.Winieneś wklejać fotki od momentu rozpoczęcia potrawy skończywszy na jej efekcie końcowym.Cała oprawa typu samochód,pies,jacht,grill itp. będą się wtedy ładniej komponować i nikt sobie nie pomyśli np. ,że by wkleić coś na FM nie latasz do knajpy albo pobliskiego komisu.Pokaż dom,jego otoczkę,grill,kuchnię,a nie wyrwane kawałki brudnej podłogi czy powycieranych tłustymi łokciami poręczy w krzesłach.Zmień talerze,styl robienia fotek bez tych konglomeratów.Wklej rower,albo ciągnik.Rozumiesz wtedy będzie klawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 20.03.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 to jest merc prawie za 1/2 bańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) to jest merc prawie za 1/2 bańki. Kuźwa sorki nie zauważyłem. Przestraszyłem się ,że my w innym topiku.Ty trza robić fotki samolotów swych, zanim się wklei przepis??? Edytowane 20 Marca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.