Balzak311 18.03.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam serdecznie. Planuje wykonanie frontowego ogrodzenia z pustaków łupanych. Stad moje pytanie jakiego producenta polecacie. Ja myślałem o Jońcu, Combet oraz semerlok. Czekam na wasze opinie i sugestie co do producentów oraz może jakiś innych możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 19.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja mam ogrodzenie z pustaków semmerlock od 2,5 roku i jest ok, chwalę sobie. Innych firm nie znam więc nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 20.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja mam ogrodzenie z pustaków semmerlock od 2,5 roku i jest ok, chwalę sobie. Innych firm nie znam więc nic nie powiem. Te pustaki szybko tracą kolor, szarzeją, potem czarnieją i wyglądają paskudnie. Obserwuję to u sąsiada. On ma akurat z Jońca, ale Semmelrock wcale nie jest lepszy. Ma tragiczne barwniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 20.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tego nie wiem, nie znam się, mówię tylko co mam i że póki co jestem zadowolony choć wiem że nie stoi to dziesięciolecia więc może za krótko na długie wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 22.03.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Tego nie wiem, nie znam się, mówię tylko co mam i że póki co jestem zadowolony choć wiem że nie stoi to dziesięciolecia więc może za krótko na długie wnioski. Spoko, drugi sąsiad ma takie podobne chyba 15-letnie. Jak mu zszarzało to kupił jakiejś takiej farby żółtej, umalował i stoi tak już 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek8630 22.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Też chciałbym spytać jakiej formy pustaki polecacie. Ja biorę pod uwagę Semerlock lub Teknoamerblok (prawie połowę tańsze od semerlock). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts