Jackthepricey 19.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Heja, chciałem się tak poglądowo dopytać bardziej doświadczonych: W domu mam wysoki sufit, jak na blok. Chciałem postawić niedużą antresolę (na łóżko jednoosobowe) a pod nią szafę. Ile to będzie wszystko kosztowało? Tak poglądowo, nie licząc szafy i czy da radę zrobić to samemu (nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale z narzędziami i instalacją wielu rzeczy w domu sobie radzę)? Dzięki z góry, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krepel 17.02.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Hej, ja na forum nowy, też szukam informacji na temat antresoli. Mam mieszkanie w bloku 2,85 wysokie, jest sens robić antresolę? jak to u Ciebie wyszło? ile Cię to wyniosło? gdybyś podesłał fotkę byłoby świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts