zarki 21.05.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Piszę tu pierwszy raz, wieć chciałbym przywitać wszystkich forumowiczów na początek. Mój problem jest następujący:Zgłosiłem do Nadzoru budowlanego odbiór budynku, złożyłem wszystkie wymagane papiery. Dostałem od nich pismo ustalające datę przyjazdu Nadzoru do mnie i .............. nic cisza. Upłynął miesiąc od daty kiedy mieli być i ponieważ nie dawali znaku życia my wybraliśmy się do nich. Pani w Nadzorze poszukała, poszukała i ........... stwierdziła, że im się zapomniało o nas. Wyznaczyli nam następny termin.I teraz pytanie - czy Nadzór budowlany ma jakiś okreslony czas od złożenia przeze mnie dokumentów do wykonania kontroli ? A jeśli tak, to jaki to jest okres i co się stanie jeśli w tym okresie tego nie zrobią ???? Z góry dzieki za wszelkie konstruktywne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 21.05.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Przypominam sobie że kiedyś był podobny wątek ( poszukaj)Prawdopodobnie mają 1m. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts