kacperman 20.03.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów Mam do Was 2 pytanka: 1) Mam maleńką działeczkę bez żadnego uzbrojenia. Chcemy na niej wybudować drewniany domek letniskowy. Tu się zaczyna problem, ponieważ nie wiem czy wybudować go jako budynek gospodarczy i kiedyś z czasem przekształcić go na budynek letniskowy- to oczywiście na zgłoszenie w starostwie powiatowym, czy też przyjąć wersję drugą i uzyskać pozwolenie na budowę, wykonać projekt zagospodarowania dzialki (tzn. woda, szambo ). Powierzchnia domku to 25m2 + 8m zadaszonego tarasu. Chcialbym wybrać opcję najkorzystniejszą na ten moment--> brak kasy. 2) Czy w przypadku gdybym wybrał wersję 1 i chciał odprowadzać ścieki do szamba ( narazie bez doprowadzenia wody na działkę ), to czy wykonanie takiego szamba również wymagać będzie pozwolenia na budowe ? z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/188556-domek-letniskowy-jak-budowa%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts