Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kawalerka 35m - prośba o pomoc w aranżacji

Pixie_

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie,

Od niedawna jestem właścicielką kawalerki 35m.kw. i mam mnóstwo wątpliwości związanych z jej aranżacją. Głównym problemem spędzającym mi sen z powiek jest brak wydzielonego miejsca na dużą szafę lub koncepcji gdzie takowa mogłaby stanąć. Dodam jeszcze, że samo mieszkanie jest dość wysokie - 2.90m i myślałam nad wstawieniem szafy pod sam sufit. Nie wiem tylko gdzie :)

Dodatkowo nie mam pomysłu jak zaaranżować dość dużą łazienkę. W mieszkaniu będzie ze mną mieszkał kot. Chciałabym ukryć gdzieś w łazience jego kuwetę, tak by nie odstraszała gości na wejściu.

Jeśli chodzi o aneks kuchenny, salon i sypialnię wiem tylko, że chciałabym urządzić je w stylu skandynawskim. Ściany pozostaną białe, a podłoga jasna. Kuchnia będzie biała z drewnianym blatem, a w salonie stanie szara sofa. W sypialni mieści się tylko łóżko, ale nie pracuję w domu więc takie przeznaczenie będzie w porządku.

Mieszkanie na razie jest w nienaruszonym stanie deweloperskim. Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie rady zagospodarowania mojej małej przestrzeni.

Poniżej zamieszczam plan mieszkania.

Kawalerka_35m.JPG

Dziękuję za pomoc!