kluivert83 21.03.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam Chce położyć panele podłogowe na starej drewnianej podłodze Znalazłem na forum ze zawsze w pierwszej kolejności proponuje się odnowienie podłogi która jest bardziej trwała. Mojej podłogi jednak sie nie da. Moje pytanie jest o podkład pod panele Podłoga nie skrzypi więc co położylibyście pod panele?Myślę o korku 1,8 mm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluivert83 24.03.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascode 29.03.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja na starą nie skrzypiącą podłogę z bardzo brzydkich /nierównych desek położyłem folię + takie maty piankowe dość grube (nie pamiętam ile) i na to panele.Po roku w kilku miejscach koślawe dechy dały o sobie znać - wyszło parę roztępów na panelach - ale zbytnio nie przejmuję się tym bo robiłem to swiadomie tylko doraźnie - poważny remont czeka mnie niebawem czyli wywalenie starej podłogi i zrobienie nowej posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts