WNoworyta 21.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 w 2010/11 firma DREWNO-BUD (http://www.drewnobud.pl/kontakt.php) wybudowała nasz dom. Obecnie, marzec 2014 r, jesteśmy na etapie układania od nowa podłóg we wszystkich pomieszczeniach, ponieważ powstały ogromne dziury, deski powychodziły z frezów a wynika to z położenia MOKREGO MATERIAŁU. Zdjęcia fatalnego wyglądu podłogi przesłałam firmie DREWNO-BUD, a w wyniku rozmowy telefonicznej usłyszałam: A MOŻE PANI SOBIE SAMA SPECJELNIE WODĘ WYLEWAŁA NA PODŁOGĘ. Legary w niektórych pomieszczeniach również wymagały wymianie, były zgnite ( po 2 latach zamieszkania!!!). Położone na folię mokre legary , wraz z wełną mineralną również zostały przykryte folią (nie użyli foli przepuszczającej powietrze!!!)miały doskonałe warunki do procesu gnicia. W ciągu 2 lat po firmie DREWNO-BUD dokonaliśmy poprawek dotyczących:tarasu, zamontowania drzwi, okien. Po wymianie podłóg następne. NIE POLECAM FIRMY DREWNO-BUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 To moze pokazesz zdjecia z ow wad. Jezeli rypiesz dana firme za partactwo to chyba dobrze jest uzasadnic swoje oskarzenia wobec nich pokazujac material dowodowy i zdjecia. Takie oskarzenia jak powyzej moglyby rowniez byc napisane przez konkurencyjna firme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_boczek 27.03.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Z ciekawości ile Płaciliście za 1m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.nowak.67 02.04.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgadzam się z yendrek3. Prosimy o zdjęcia jak naprawdę to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywiol22 28.04.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Niestety ale nie zgadzam się z panią powyżej. Firma ta wybudowała mi dom i jestem bardzo zadowolony. Ponadto chciałem napisać że jestem inż. z wykształcenia i nie wiem gdzie pani to przeczytała ale pod podłogi daje się folię paroizolacyjną z jednej i z drugiej strony. Paroizolacja ma chronić przed dostawaniem się wilgoci do wełny z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_boczek 29.04.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Niestety ale nie zgadzam się z panią powyżej. Firma ta wybudowała mi dom i jestem bardzo zadowolony. Ponadto chciałem napisać że jestem inż. z wykształcenia i nie wiem gdzie pani to przeczytała ale pod podłogi daje się folię paroizolacyjną z jednej i z drugiej strony. Paroizolacja ma chronić przed dostawaniem się wilgoci do wełny z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywiol22 29.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 http://spec.pl/dom-i-ogrod/remont-i-naprawy/jak-ukladac-podlogi-na-legarach dla pana boczek i proszę się udać do fachowej literatury z zakresu budownictwa drewnianego. Polecam książkę dr Byrdy z Politechniki Krakowskiej może to niektórym otworzy klapki na oczy. Oczywiście trzeba do tego wełnę wentylować czyli zrobić odpowiednie otwory wentylacyjne. Jeśli są jakieś pytania chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.04.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Zaraz.... Budowała ci profesjonalna firma, jesteś zadowolony ale na wszelki wypadek przestudiowałeś książkę przeznaczoną dla budowlańców? Po czym wpadłeś na forum i w pierwszym poście bronisz dobrego imienia firmy z którą oczywiście nie masz nic wspólnego. Oprócz tego że ci dom budowali. A więc szanowny Panie Przedstawicielu firmy Drewno bud (o ile zakład ze w następnym poście żarliwe zaprzeczysz a być moze nawet mnie zwymyślasz?) pokrótce wyjaśniam że tak nieudolne próby białego PR są przyjmowane na tym forum jako szczyt obciachu i prostactwa umysłowego.A teraz zaprzecz .... Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts