Rodmano 21.03.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam, Możecie mi pomóc pozbierać wszystkie + i - jednych i drugich drzwi? Wiem ze sporo tańsze,prawie połowę są drzwi z płyty,ale jakoś i wygląd dzrwi drewnianych nie zastąpiony. Podpowiedzcie co jeszcze ?? pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Akustyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 22.03.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Akustyka. Dzięki bardzo. Choć są pewnie drzwi mniej i bardziej prasowane, nie znam się na tym i tym samy pewnie lepiej i gorzej tłumiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 22.03.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Pomijam cene obu, ale: - drewniane sa czesto tylko na zewnatrz (fornir), a w srodku roznie z tym bywa- uszkodzenie obu jest rownie latwe, ale latwiej/mniej boli wymiana z plyty- wku.. dziecko nie trzasnie z oczekiwanem efektem przy uzyciu 'kartonowych'- zakup drogich drzwi drewnianych powoduje, ze nie bedziemy chcieli ich wymienic za iles tam lat- drewniane sa mocniejsze i jakosciowo tez lepiej sie prezentuja Ja mam oba rodzaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 22.03.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Pomijam cene obu, ale: - drewniane sa czesto tylko na zewnatrz (fornir), a w srodku roznie z tym bywa - uszkodzenie obu jest rownie latwe, ale latwiej/mniej boli wymiana z plyty - wku.. dziecko nie trzasnie z oczekiwanem efektem przy uzyciu 'kartonowych' - zakup drogich drzwi drewnianych powoduje, ze nie bedziemy chcieli ich wymienic za iles tam lat - drewniane sa mocniejsze i jakosciowo tez lepiej sie prezentuja Ja mam oba rodzaje Z których jesteś bardziej zadowolony/a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 22.03.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Z których jesteś bardziej zadowolony/a ? Drewniane mam jako drugie wejściowe, głównie chodziło o wyciszenie i lepsza izolacje wejścia, kolejne 4 z płyty po 3 latach uzytkownia oceniam dobrze, Oba rodzaje spełniają moje wymagania (z płyty kiedys wymienie na lepsze jakościowo, ale jak juz dziecko będzie wieksze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natkaaa 22.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Drewniane drzwi wystarczą Ci na długie lata i masz pewność, że zawsze będą dobrze wyglądały. Do tego drewno nie przepuszcza tak dźwięków, jak inne materiały wykorzystywane do robienia drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 różnica jest jak między podłoga drewnianą a panelami. Kwestia gustu. Ale akustyka też jest ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 22.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Mam troje dzwi z plyty w piwnicy biale pelne DRE, kasa wyrzucona w bloto(wybrałem takie bo ludzie chwala ze sa ok:no:) reszta domu dzwi drewniane 9szt. jestem z nich zadowolony choć sporo kosztowaly, dzwi wejściowe tez drewniane. Edytowane 22 Marca 2014 przez toma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 23.03.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Mam troje dzwi z plyty w piwnicy biale pelne DRE, kasa wyrzucona w bloto(wybrałem takie bo ludzie chwala ze sa ok:no:) reszta domu dzwi drewniane 9szt. jestem z nich zadowolony choć sporo kosztowaly, dzwi wejściowe tez drewniane. Ja chyba też pójdę w drewniane,żeby mieć na lata spokój. Teraz mam w mieszkaniu drewniane i 10 lat i najmniejszego śladu zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts