pawelns 22.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Na bramie garazowej panelowej kolor drewnopodobny dab. W miejsach gdzie najwiecej skraplala sie woda, byly czarne plamki, myslalem ze to sadza albo cos podobnego. Probowalem to zmyc woda z plynem do naczyn. Jak brama wyschla, powierzchnia paneli jest cala w biale kropeczki jakby zaschnieta woda. Nie moge tego niczym zmyc, ocet, plyny na kamien, nablyszczacze, wreszcie benzynka ekstrakcyjna. Schodzi praktycznie tylko z farba. Nie mam pojecia co to jest. Powstalo tylko na trzech gornych panelach pozostale trzy sa czyste. Czy jest mozliwe ze to farba z nadproza sie jakos skraplala na te drzwi garazowe ? Jak tak to czym to myc ? Poki co wyglada to paskudnie :/ ps. to napewno nie jest folia Edytowane 22 Marca 2014 przez pawelns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela29 23.03.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 A nie jest to pozostałość kleju po folii? Na moim antracycie mam to samo, ale nitro schodzi badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelns 23.03.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Niestety nie , pod nitro schodzi cala farba z panela, wybarwienia sa jakby od srodka, to co myslalem ze sadza to skroplone ciemne pigmenty farby, po przetarciu woda z plynem wszystko sie rozbarwilo i zostaly kropki, w poniedzialek reklamuje. Poki co nie pisze jakiej to firmy brama, ale wg mnie to jakies bledy w lakierowaniu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.03.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Tylko i wyłącznie reklamacja - sam nie usuwaj, bo dostaniesz odpowiedź, że uszkodzenie z winy użytkownika i anulują Ci kartę gwarancyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts