mmonika81 23.03.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam, oglądałam domy na osiedlu Kędzierówka dewelopera Dworek Polski i bardzo mi się one podobały. Nie znam się jednak zupełnie na budowaniu domów. Nie wiem jaka jest ich jakość. Może jest ktoś kto wie coś o tej inwestycji? wiem, że ten deweloper zrealizował / i realizuje też inne budowy. czytałam jakieś opinie, jednak nie ma ich zbyt wielu i nie są jakieś bardzo negatywne. Te negatywne są raczej pojedyncze, ale wydaje mi się że dość poważne, przy czym, nie dotyczą osady Kędzierówka, ale innych inwestycji. Biję sie bardzo z myślami czy warto tam kupić dom. Z jednej strony wygląda bardzo malowniczo, jest garaż, spokojna okolica i jest w moim zasięgu cenowym. Jednak z drugiej strony przeraża mnie odległość od warszawy i że to "na końcu świata" nic nie ma w tej okolicy. No i oczywiście martwię się o jakość wykonania domów. Jednak stać mnie albo na mieszkanie 65 m2 w wielkiej płycie na Mokotowie, albo właśnie taki domek,a że rodzina się powiększy, to muszę coś zdecydować. Szukam więc opinii o deweloprze Dworek Polski i o samej inwestycji Osada Kędzierówka. Będe wdzięczna z rzetelne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts