araman 26.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Wielkie dzięki trochę mi to rozjaśniło sprawę, uzyskałem sporo interesujących mnie informacji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniek 27.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 To ja może jeszcze z innej beczki, może powklejamy fotki placy zabaw dla dzieci?http://www.kuniek1.republika.pl/IMG_2642_.jpghttp://www.kuniek1.republika.pl/IMG_2641_.jpghttp://www.kuniek1.republika.pl/IMG_2639_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 28.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Miałem inne zamiary pisząć ten post. Znalazłem w internecie sporo ciekawych informacji ( także na forum) . Kuniek jak przeczytasz moj pierwszy post to dowiesz się że chciałem zmodernizować plac zabaw dla dzieci w przedszkolu, więc musi on spełniać jakieś wymagania. Nie ukrywam że zrobiłeś ładny domek i zjeżdzalnie ale coś takiego nie może stać w przedszkolu -ponieważ nie spełnia polskich norm. Na tym chciałbym swój temat zakończyć. Czy można jakoś zablokować temat aby nie zaśmiecać forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniek 28.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Miałem inne zamiary pisząć ten post. Znalazłem w internecie sporo ciekawych informacji ( także na forum) . Kuniek jak przeczytasz moj pierwszy post to dowiesz się że chciałem zmodernizować plac zabaw dla dzieci w przedszkolu, więc musi on spełniać jakieś wymagania. Nie ukrywam że zrobiłeś ładny domek i zjeżdzalnie ale coś takiego nie może stać w przedszkolu -ponieważ nie spełnia polskich norm. Na tym chciałbym swój temat zakończyć. Czy można jakoś zablokować temat aby nie zaśmiecać forum???? dobrze Ciebie zrozumiałem, ale jak kiedyś szukałem natchnienia jak coś zrobić to nic niemogłem znaleźć, a drugie wątku a takim samym temacie niechciałem zakładać. pomyślełem że dobrym pomysłem możey być powklejanie do tego wątku, a może ktoś coś takiego wybuduje na placu ze spełnieniem wszystkich norm. Jak uważasz że to zły pomysł to zamykajcie wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 29.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Bez urazy. A jak zamknąc wątek jest na tym forum coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Bez urazy ale nie mozesz zamknąć wątku. Ludzie kulturalnie tu wymieniaja poglądy i zdjęcia... Możesz najwyżej tu więcej nie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 29.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Bez urazy. A jak zamknąc wątek jest na tym forum coś takiego? Dlaczego chcesz zamknąć? Skąd przekonanie ,że masz prawo do decydowania o losie tego tematu? Od czego sa moderatorzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 29.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje. Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy. A np na http://www.elektroda.pl sam administrator wysłał mi maila abym zamknął wątek jeżeli uzyskałem wyczerpujące informacje i aby nie zaśmiecać forum.Pozdrawiam wszystkich kulturalnie wymieniających poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje. Ten wątek nie jest Twoją własnościa... Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy. Ten watek ma swoj regulamin z ktorym nalezalo sie zapoznac podczas rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 30.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje. Ten wątek nie jest Twoją własnościa... Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy. Ten watek ma swoj regulamin z ktorym nalezalo sie zapoznac podczas rejestracji. Zawsze podziwiam ludzi którzy próbują wypowiedzieć się na wiele tematów ( piszę to po lekturze twoich postów) Choć nie zawsze w temacie i stają się liderem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ] Zawsze podziwiam ludzi którzy próbują wypowiedzieć się na wiele tematów ( piszę to po lekturze twoich postów) Może szczerość i otwartość a może szerokie horyzonty... Nazwij to jak chcesz... A co do tematu wypowiedzi. Chwilowo ten wątek jest o ty, czy powinno się go zamknąć i dlaczego nie. Tak więc nie czyje się, żebym się wypowiadała nie na temat. Inna sprawa, że chętnie obejrzę place zabaw u innych userów i oczekuję na zdjęcia wbrew Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniek 02.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Dodam jeszcze że wykonanie placu zabaw wzorowałem na tym projekcie: http://www.buildeazy.com/newplans/playfort_1.htmlJak ktoś by miał jakieś pytania to chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ja też chętnie pooglądam zdjęcia takich placów zabaw. My dla naszej córki będziemy robić za rok, ale dobrych pomysłów nigdy za wiele. Chciałabym, żeby miała fajny, rzobudowany plac zabaw. Tym bardziej, że mamy super stolarza, który ma dobrą rękę do takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 też chętnie zobacze place zabaw zrobione przez forumowiczów mam 2 łobuzów 7 i 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniek 09.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 kolejny projekt:http://www.rona.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ContentServlet?assetId=385&langId=-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 10.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam, Jestem pracownikiem i współtwórcą CKPZ. Może to banał, ale zalecam jak największa ostrożność przy własnoręcznym wykonywaniu urządzeń zabawowych w przypadku, gdy mają być wykorzystywane do publicznego użytku. Co prawda obowiązek spełniania Norm dotyczy wyłącznie zakupu urządzeń do placówek oświatowych, to jednak branie na siebie odpowiedzialności za życie i zdrowie dzieci nie jest chyba warte nawet najlepszej zabawy na nienormatywnym sprzęcie. Z drugiej strony doceniam Twoją bezinteresowność ARAMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Oto zaczątek naszego placu zabaw. Na razie tyle, planujemy jednak rozbudowę (mostki, drabinki)http://images3.fotosik.pl/198/944f32c1902b6b67.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 12.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam, Jestem pracownikiem i współtwórcą CKPZ. Może to banał, ale zalecam jak największa ostrożność przy własnoręcznym wykonywaniu urządzeń zabawowych w przypadku, gdy mają być wykorzystywane do publicznego użytku. Co prawda obowiązek spełniania Norm dotyczy wyłącznie zakupu urządzeń do placówek oświatowych, to jednak branie na siebie odpowiedzialności za życie i zdrowie dzieci nie jest chyba warte nawet najlepszej zabawy na nienormatywnym sprzęcie. Z drugiej strony doceniam Twoją bezinteresowność ARAMAN Czytałem waszą stronę uzyskałem sporo ciekawych informacji. Jednak budowa tych zabawek spędza mi sen z powiek a jak to jest jeżeli to bedzie zbudowane zgodnie ze wszystkimi normami? Rada fachowca mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 12.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kuniek śliczne....., pozdro bo się znamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniek 12.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kuniek śliczne....., pozdro bo się znamy:) A dzięki, musiałem popatrzeć w Twoje posty aby się domysleć kto się kryje pod tym nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts