Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałem inne zamiary pisząć ten post. Znalazłem w internecie sporo ciekawych informacji ( także na forum) . Kuniek jak przeczytasz moj pierwszy post to dowiesz się że chciałem zmodernizować plac zabaw dla dzieci w przedszkolu, więc musi on spełniać jakieś wymagania. Nie ukrywam że zrobiłeś ładny domek i zjeżdzalnie ale coś takiego nie może stać w przedszkolu -ponieważ nie spełnia polskich norm.

Na tym chciałbym swój temat zakończyć. Czy można jakoś zablokować temat aby nie zaśmiecać forum????

Miałem inne zamiary pisząć ten post. Znalazłem w internecie sporo ciekawych informacji ( także na forum) . Kuniek jak przeczytasz moj pierwszy post to dowiesz się że chciałem zmodernizować plac zabaw dla dzieci w przedszkolu, więc musi on spełniać jakieś wymagania. Nie ukrywam że zrobiłeś ładny domek i zjeżdzalnie ale coś takiego nie może stać w przedszkolu -ponieważ nie spełnia polskich norm.

Na tym chciałbym swój temat zakończyć. Czy można jakoś zablokować temat aby nie zaśmiecać forum????

dobrze Ciebie zrozumiałem, ale jak kiedyś szukałem natchnienia jak coś zrobić to nic niemogłem znaleźć, a drugie wątku a takim samym temacie niechciałem zakładać. pomyślełem że dobrym pomysłem możey być powklejanie do tego wątku, a może ktoś coś takiego wybuduje na placu ze spełnieniem wszystkich norm.

Jak uważasz że to zły pomysł to zamykajcie wątek.

Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje. Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy. A np na http://www.elektroda.pl sam administrator wysłał mi maila abym zamknął wątek jeżeli uzyskałem wyczerpujące informacje i aby nie zaśmiecać forum.Pozdrawiam wszystkich kulturalnie wymieniających poglądy.

Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje.

Ten wątek nie jest Twoją własnościa...

Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy.

Ten watek ma swoj regulamin z ktorym nalezalo sie zapoznac podczas rejestracji.

Ok niech będzie ale myślałem że jak założyłem wątek to mam prawo także je zamknąć kiedy uzyskałem wyczerpującą informacje.

Ten wątek nie jest Twoją własnościa...

Tak jest na kilku innych forach na których wymieniam poglądy.

Ten watek ma swoj regulamin z ktorym nalezalo sie zapoznac podczas rejestracji.

Zawsze podziwiam ludzi którzy próbują wypowiedzieć się na wiele tematów ( piszę to po lekturze twoich postów)

Choć nie zawsze w temacie i stają się liderem forum.

]

Zawsze podziwiam ludzi którzy próbują wypowiedzieć się na wiele tematów ( piszę to po lekturze twoich postów)

Może szczerość i otwartość a może szerokie horyzonty... Nazwij to jak chcesz...

A co do tematu wypowiedzi. Chwilowo ten wątek jest o ty, czy powinno się go zamknąć i dlaczego nie. Tak więc nie czyje się, żebym się wypowiadała nie na temat.

Inna sprawa, że chętnie obejrzę place zabaw u innych userów i oczekuję na zdjęcia wbrew Tobie.

ja też chętnie pooglądam zdjęcia takich placów zabaw. My dla naszej córki będziemy robić za rok, ale dobrych pomysłów nigdy za wiele. Chciałabym, żeby miała fajny, rzobudowany plac zabaw. Tym bardziej, że mamy super stolarza, który ma dobrą rękę do takich rzeczy.

Witam,

Jestem pracownikiem i współtwórcą CKPZ.

Może to banał, ale zalecam jak największa ostrożność przy własnoręcznym wykonywaniu urządzeń zabawowych w przypadku, gdy mają być wykorzystywane do publicznego użytku.

Co prawda obowiązek spełniania Norm dotyczy wyłącznie zakupu urządzeń do placówek oświatowych, to jednak branie na siebie odpowiedzialności za życie i zdrowie dzieci nie jest chyba warte nawet najlepszej zabawy na nienormatywnym sprzęcie.

Z drugiej strony doceniam Twoją bezinteresowność ARAMAN :)

Witam,

Jestem pracownikiem i współtwórcą CKPZ.

Może to banał, ale zalecam jak największa ostrożność przy własnoręcznym wykonywaniu urządzeń zabawowych w przypadku, gdy mają być wykorzystywane do publicznego użytku.

Co prawda obowiązek spełniania Norm dotyczy wyłącznie zakupu urządzeń do placówek oświatowych, to jednak branie na siebie odpowiedzialności za życie i zdrowie dzieci nie jest chyba warte nawet najlepszej zabawy na nienormatywnym sprzęcie.

Z drugiej strony doceniam Twoją bezinteresowność ARAMAN :)

Czytałem waszą stronę uzyskałem sporo ciekawych informacji. Jednak budowa tych zabawek spędza mi sen z powiek a jak to jest jeżeli to bedzie zbudowane zgodnie ze wszystkimi normami? Rada fachowca mile widziana