aka 21.05.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Bardzo prosze o wszelkie opinie i doświadczenia jeśli ktos miał kontakt z produkatmi tej firmy. Podobno mają wyłączność na jakiś profil veki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.05.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Firma z Kołobrzegu. Okna są moim zdaniem bardzo w porządku. Byłe praktycznie na nich zdecydowany, ale pękły mi nerwy przed 1 maja i zdradziłem ich dla konkurencji, a zdecydowała niższa cena. Okna na profilu VEKA mam od 6 lat w mieszkaniu i sobie chwalę, ale z wyłącznością to chyba gruba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 21.05.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Bardzo prosze o wszelkie opinie i doświadczenia jeśli ktos miał kontakt z produkatmi tej firmy. Podobno mają wyłączność na jakiś profil veki? Mam ich okna pół roku , bardzo mi się podobają .Brałem w okleinie "złoty dąb"+ złoty szpros. Trochę mieli poślizgu jeśli chodzi o termin ale reszta bez zastrzeżeń. Przyjechali ,zamontowali i drobne poprawki zrobili /dopilnuj ich przy montażu/ , ale ogólnie uważam że jest ok okienka wyglądaja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts