Redakcja 23.03.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Zobacz cykl murator.tv: Nowości budowlane 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommy3837 06.09.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Dzień dobry!Mur w mojej altanie od północy i zachodu ciągnie wodę i pojawia się grzyb. Robiłem już podłogę (folia + steropian + wylewka) oraz podmurówkę dookoła domku. Nic to nie dało, więc stanęło na tym że poprzedni właściciel budując altanę nie dał izolacji na fundament. Czy jest sposób na odizolowanie muru z szarego pustaka od fundamentu?? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ISOVER 16.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Dzień dobry! Mur w mojej altanie od północy i zachodu ciągnie wodę i pojawia się grzyb. Robiłem już podłogę (folia + steropian + wylewka) oraz podmurówkę dookoła domku. Nic to nie dało, więc stanęło na tym że poprzedni właściciel budując altanę nie dał izolacji na fundament. Czy jest sposób na odizolowanie muru z szarego pustaka od fundamentu?? Tomek Dzień dobry, jeżeli chodzi o hydroizolację, to muszę odesłać Pana do kontaktu z inną marką z grupy Saint Gobain, mianowicie firmą Weber. Umieszczam link do formularza kontaktu przez, który będzie Pan mógł bezpośrednio zadać pytanie. http://www.netweber.pl/aktualnosci/kontakt/formularz-kontaktu.html Marka Weber specjalizuje się m.in. w produktach do hydroizolacji, dlatego jej specjaliści z pewnością Panu pomogą. Pozdrawiam, Paweł Stefański ____________________ Online Ekspert ISOVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts