malgos2 30.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 minimum 100, zgadza się, w miarę jak odzyskuję "węch", pewnie perfumy dla żony. No prosze, jaki porzadny facet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 .po zakręcie......, ale wyprostwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kolejny dzień bez nikotyny czynnej i biernej bez wsparcia farmakologicznego....i tak juz od wielkiego Piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kolejny dzień bez nikotyny czynnej i biernej bez wsparcia farmakologicznego....i tak juz od wielkiego Piątku. Wsparcie farmakologiczne niewiele daje bez silnej woli. Moj maz probowal rzucic kilka razy z plastrami, gumami itp. i nic. Moja kolezanka zazywala Zyban - wymiotowala po fajkach i dalej palila. Trzeba troche silnej woli i wiary w to, ze sie uda. U mnie wystapilo cos w rodzaju przekory, ze cholera, teraz sobie uswiadomilam, jak bardzo jestem uzalezniona. No i oczywiscie fakt, ze rzucilam razem z ukochanym i czulam sie odpowiedzialna za jego nierzucenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 kolejny dzień bez nikotyny czynnej i biernej bez wsparcia farmakologicznego....i tak juz od wielkiego Piątku. Wsparcie farmakologiczne niewiele daje bez silnej woli. Moj maz probowal rzucic kilka razy z plastrami, gumami itp. i nic. Moja kolezanka zazywala Zyban - wymiotowala po fajkach i dalej palila. Trzeba troche silnej woli i wiary w to, ze sie uda. U mnie wystapilo cos w rodzaju przekory, ze cholera, teraz sobie uswiadomilam, jak bardzo jestem uzalezniona. No i oczywiscie fakt, ze rzucilam razem z ukochanym i czulam sie odpowiedzialna za jego nierzucenie... Prawda !!!!!!!!!! Najpierw trzeba chcieć Ja zachciałem już ponad 6 lat temu i udało się . Też żarłem Zyban i dzięki niemu nie przytyłem w trakcie rzucania a nawet schudłem jakieś 10 kg ale najlepszym dopingiem była córa która miała wtedy rok i przestała kręcić nosem na tatusia po 18 latach palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 31.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 4 tygodnie, i ze 4 kilo Kto coś doradzi? (od dziś rzucam pieczywo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 u mnie waga stoi . zero wzrostu, fakt piję więcej wody mineralnej niegazowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 4 tygodnie, i ze 4 kilo Kto coś doradzi? (od dziś rzucam pieczywo ) Troche sie przytyje zawsze, bo jak juz pisalam, palenie do spalanie kalorii. Jedna paczka to jakies 300 do tylu. Pomysl, ze te 4 kilo w porownaniu z tym, co robia z Toba fajki to nic wielkiego. Trzeba pic baaaaaaaardzo duzo wody mineralnej, kontrolowac zachcianki jedzeniowe i moze troche sie poruszac. Jesli to jest tylko 4 kilo to powinno wszystko wrocic do normy jak juz sie organizm przyzwyczai, ze tych 300 kalorii nie spala (jesli to byla tylko paczka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 stresy mnie ganiają, nie mam czasu na jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 stresy mnie ganiają, nie mam czasu na jedzenie. Tylko sie nie wykoncz przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 bliski jestem tego ale to kara za głupote......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 bliski jestem tego ale to kara za głupote......... Spokojnie, kazdy ma prawo bladzic. Wazne, zeby wyrzec sie tej glupoty raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 oby tak było bo jak nie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 31.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 hehe, dzięki za wsparcie na ruch przy moim stadku nie narzekam staram się nie podjadać, ale nie da się ukryć, wcześniej mogłam praktycznie nie jeść, teraz cośtam zjadam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 trwam dalej bez nikotyny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 trwam dalej bez nikotyny .. Trwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nawet sex lepiej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nawet sex lepiej smakuje. Podobno nikotyna obniza zdolnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 podobno? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 podobno? : No to korzystaj, korzystaj. Na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts