Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Palacze - plusy i minusy pozbycia si? na?ogu.

Bio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kolejny dzień bez nikotyny czynnej i biernej bez wsparcia farmakologicznego....i tak juz od wielkiego Piątku.

Wsparcie farmakologiczne niewiele daje bez silnej woli. Moj maz probowal rzucic kilka razy z plastrami, gumami itp. i nic. Moja kolezanka zazywala Zyban - wymiotowala po fajkach i dalej palila. Trzeba troche silnej woli i wiary w to, ze sie uda. U mnie wystapilo cos w rodzaju przekory, ze cholera, teraz sobie uswiadomilam, jak bardzo jestem uzalezniona. No i oczywiscie fakt, ze rzucilam razem z ukochanym i czulam sie odpowiedzialna za jego nierzucenie...

kolejny dzień bez nikotyny czynnej i biernej bez wsparcia farmakologicznego....i tak juz od wielkiego Piątku.

Wsparcie farmakologiczne niewiele daje bez silnej woli. Moj maz probowal rzucic kilka razy z plastrami, gumami itp. i nic. Moja kolezanka zazywala Zyban - wymiotowala po fajkach i dalej palila. Trzeba troche silnej woli i wiary w to, ze sie uda. U mnie wystapilo cos w rodzaju przekory, ze cholera, teraz sobie uswiadomilam, jak bardzo jestem uzalezniona. No i oczywiscie fakt, ze rzucilam razem z ukochanym i czulam sie odpowiedzialna za jego nierzucenie...

Prawda !!!!!!!!!!

Najpierw trzeba chcieć :lol:

Ja zachciałem już ponad 6 lat temu i udało się . Też żarłem Zyban i dzięki niemu nie przytyłem w trakcie rzucania a nawet schudłem jakieś 10 kg

ale najlepszym dopingiem była córa która miała wtedy rok i przestała kręcić nosem na tatusia :wink: :wink:

po 18 latach palenia

4 tygodnie, :D i ze 4 kilo :evil:

Kto coś doradzi? (od dziś rzucam pieczywo :D )

Troche sie przytyje zawsze, bo jak juz pisalam, palenie do spalanie kalorii. Jedna paczka to jakies 300 do tylu. Pomysl, ze te 4 kilo w porownaniu z tym, co robia z Toba fajki to nic wielkiego. Trzeba pic baaaaaaaardzo duzo wody mineralnej, kontrolowac zachcianki jedzeniowe i moze troche sie poruszac. Jesli to jest tylko 4 kilo to powinno wszystko wrocic do normy jak juz sie organizm przyzwyczai, ze tych 300 kalorii nie spala (jesli to byla tylko paczka).