Lopesjus 28.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Lopesjus, SKula - Wasze roślinki to raj na ziemi. Piękne:wave: Syberia - no pozwala zasadzić ... TRAWKĘ... Moim zdaniem trawnik to prawdopodobnie najdroższy element ogrodu. Jeżeli szanowny mąż pragnie resztę wolnego czasu poświęcić na pielęgnację trawnika, to trudno mu będzie tego zabronić. Chyba, że faktycznie, chce zasadzić TRAWKĘ a nie wysiać trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 28.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pięć czerwonych punktów na dole to własnie Admiration. Podobne są jeszcze Golden Ring, ale ich czerwień nie jest taka ładna (raczej odcień bordowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.04.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Nabyłam ostatnio trzy trzmieliny a moje dziecko w prezencie dostało sasankę a to roślinki które zaczynają wiosennie rosnąć jest jeszcze magnolia,są maliny i truskaweczki Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.04.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 I stało się ... Zamówiłam kilka roślinek. Mam nadzieję że na początku przyszłego tygodnia je dostanę i będą ślicznie rosły Hortensja krzaczasta Anabelle Hortensja ogrodowa Bouquet Rose Róża wielkokwiatowa ciemnoczerwona aksamitna Mr Lincoln Róża wielkokwiatowa brzoskwiniowa Casanova Róża wielkokwiatowa fioletowa Violette Perfume Azalia wielkokwiatowa Oxydol białe Krzewuszka Eva Rathke czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.04.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Roślinki przyjechały - szkoda że nie wszystkie ... Dzwoniłam już i napisałam reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 27.04.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Reklamację uznali. Mieli dosłać brakujące roślinki po świętach, ale przesyłki ani widu ani słychu... Muszę dziś znów do nich napisać... Ale jakby nie było część roślinek wsadzona. I wygląda tak: Truskaweczki też już zaczynają kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 27.04.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Trochę martwię się tylko o róże - czy sie przyjmą, bo jakoś marnie wyglądają. Ma teraz trochę padać, potem ma być cieplutko i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 05.05.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Doczekałam się !! Dosłali dwie bordowe róże i dwie (druga chyba w ramach przeprosin za bałagan ...) hortensje. Posiana mężowa trawka też powoli zaczyna kiełkować, ale zanim ładnie urośnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.05.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Mężowa trawa coś bardzo kiepsko rośnie. Parę dni mocno wiało i chyba nasionka powędrowały w przestrzeń ...Jedna różyczka chyba mi uschła ... Reszta powolutku rośnie. Martwi mnie tylko jedno - u części roślinek uschły lub podsuszyły się listki po wsadzeniu do ziemi. Czyżby były trzymane w jakiejś ciemni??? Nowe wyrastają już ładne zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.07.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ostatnio zaniedbałam wszystko Róże są zżerane przez mszyce - wczoraj musiałam już opryskać decisem... Truskawki też szlag trafił - albo było za mokro wiosną albo jakieś choróbsko na kilku malinkach też skręcają się listki:cry: czemu tak wszystko pod górkę?? Trochę mi czasu na wszystko brak - ale mały pomocnik już roośnie - wczoraj pieliła ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.07.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Moje biedne różyczki ... pierwsze kwiaty na mr Lincoln Hortensje - mam nadzieję że w przyszłym roku będą lepiwj wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.07.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Azalia I chyba moje największe zaskoczenie - hiacynty będą kwitły jeszcze raz... czy to normalne?? To borówki - ale też coś im wiosna i za dużo wody nie służyło i lawenda - pięknie się rozrasta. A jak pachnie!!! Chyba dosadzę jej więcej i takie "no name" od teściowej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 "no name" jest liliowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.07.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ms - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
93karolcia94 07.07.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Na rynku jest sporo gazet dotyczących pielęgnacji ogrodu. Może tam się zainspirujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts