songoku_xxx 24.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Cześć, Szybkie pytanie o koszty. Kabel mam juz zakopany w ziemi. Elektryk zażyczył sobie za zrobienie RBTki i dokumentację 800 PLN. Czy to dobra cena..? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 26.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cześć, Szybkie pytanie o koszty. Kabel mam juz zakopany w ziemi. Elektryk zażyczył sobie za zrobienie RBTki i dokumentację 800 PLN. Czy to dobra cena..? Z góry dzięki za odpowiedź Czy podana cena jest z wyposażeniem rbetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 26.03.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 26.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jeżeli zrobi ją dobrze ze sztuką i wykona pomiary to cena znośna. Jeżeli wrzuci jeden bezpiecznik i jedno gniazdo, to drogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 27.03.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 4 gniazda + siła płus bezpieczniki Ok dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 27.03.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ja daję jeszcze rozłącznik główny, wskaźnik faz oraz róźnicówki (jedno i trój fazową) Jak Rbetka jest daleko od skrzynki rozdzielczej wbijam dodatkowo szpilę i robię pomiar rezystancji tak wykonanego uziomu. Wtedy wiem, ze wszystko jest bezpieczne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 27.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ja daję jeszcze rozłącznik główny, wskaźnik faz oraz róźnicówki (jedno i trój fazową) Jak Rbetka jest daleko od skrzynki rozdzielczej wbijam dodatkowo szpilę i robię pomiar rezystancji tak wykonanego uziomu. Wtedy wiem, ze wszystko jest bezpieczne. Pozdrawiam! A jaka wartość rezystancji uziomu daje Ci komfort samopoczucia, że WSZYSTKO jest bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts