qqryk78 24.03.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 witamwłaśnie zaczynam remont łazienki, będę kładł płytki Opoczno Avangarde szare 29,7x60 na ścianę a na podłogę gres Cersanit Lavende Grey 25x40. (powierzchnia ścian pod płytki to 15m2, pod gres 3m2).Mam dylemat odnośnie doboru materiałów a mianowicie kleju, fugi oraz silikonu. Co radzicie? czy w łazience konieczne jest zastosowanie specjalnej fugi(czy jakieś impregnaty)? czy np. dobra będzie zwykła mapei ultracolor, co sądzicie o kleju do glazury i terakoty Atlas Prestige? czy pod płytki muszę jeszcze coś dodatkowo kłaść? na podłodze chcę użyc folii w płynie Primacol. Ile materiału muszę kupić pod taki metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 25.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Bierz wszystko mapei dobre maja materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 25.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dokładnie kup Mapei łącznie z mapegum (folia w płynie) a będziesz zadowolony... a punkty które powycinasz możesz podesłać mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqryk78 26.03.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 polecili mi klej elastyczny atlas plus S1, tylko nie wiem ile worków kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts