mirek118 24.03.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam Dzisiaj wkroczył elektryk. W ostatniej chwili wpadłem na pomysł poprowadzenia przewodów do czujników stacji pogodowej. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie przewody puścić do: - czujnika temperatury- czujnika wilgotności- czujnika ciśnienia atmosferycznego- wiatromierza na tyle dobre, żeby nie było zakłóceń związanych z długością przewodu. Acha, i nie chcę rozwiązań radiowych Sprawa dosyć pilna. Z góry dziękuję za zainteresowanie moją sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 24.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja zakupilem z czujnikiem na fale radiowe, wiem, ze nie o to chodzilo ale zawsze jakas alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 24.03.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja zakupilem z czujnikiem na fale radiowe, wiem, ze nie o to chodzilo ale zawsze jakas alternatywa? ale jak bardzo rozbudowaną tą stację masz? nie chodzi mi tylko o temp., ale o to wszystko co wymieniłem. I jak to się sprawdza? nie ma zakłóceń przy transmisji radiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 24.03.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja mam tylko temp zew firmy oregon, sprawdza sie ok. Sa tez bardziej rozbudowane tak na szybko link http://www.ebay.co.uk/itm/Oregon-Scientific-WMR88-Wireless-Pro-Weather-Forecast-Station-RRP-140-/121278241715 Ja absolutnie nie namawiam, podsuwam tylko alternatywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 20.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Podepnę się pod wątek.Pytanie dotyczy również umiejscowienia takiej stacji pogodowej względem strony świata? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts