agt 25.03.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jak Waszym zdaniem lepiej jest zrobić - położyć kostkę brukową na ścisk czy użyć fugi? Z różnymi opiniami można się spotkać, jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 25.03.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nie fuguje się kostki brukowej. Granitową się fuguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Fuga przy kostce brukowej to piasek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 07.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To nie kwestia opinii tylko technologii. O fugowaniu piaskiem piszą wszyscy producenci kostki bez wyjątku w swoich poradnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 17.04.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja chyba nie ogarniam za bardzo trematu ale chce wlansie kupic kostke brukowa i nie slyszalam o tym zeby byla specjalna fuga do tego procz piasku oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 17.04.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Bruk zasypuje się piaskiem, albo miałem granitowym. Podobnie z ozdobnymi płytami i tego typu wynalazkami.Granit fugujemy zaprawą na mokro, albo na sucho. To już wykonawca decyduje. Na sucho jeszcze nie robiłem, to się nie wypowiem o jakści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts