hote 25.03.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dostałem zadanie znalezienia dolnego elementu podgrzewacza wody (przedwojennego jak się domyślam): potrzebuję żeliwny dół.. nie wiem jak to sie nazywa, gdzie to można nabyć... zdjęcia w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 25.03.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dostałem zadanie znalezienia dolnego elementu podgrzewacza wody (przedwojennego jak się domyślam): potrzebuję żeliwny dół.. nie wiem jak to sie nazywa, gdzie to można nabyć... zdjęcia w załączniku.Chyba na pewno jest to powojenny bo pamiętam że za szkraba się pod takim czymś kąpałem a ja jestem powojenny i to ładnych parę lat A co się stało z dołem że poszukujesz? To jest żeliwny korpus z pierścieniem wymiennym u góry który jest dopasowany do tego baniaka średnicą. W środku jest małe palenisko z wyjmowanym rusztem a pod spodem powinna być szuflada na popiół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts