lajonus 26.03.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) Trochę przeszukiwałem internet w celu znalezienia instrukcji dla zaznaczam kompletnego laika. Bez sukcesu.Mam zamiar pokryć wiatę blachodachówką, Kiedy i do czego te elementy z boku?jakie elementy konstrukcyjne powinien zawierać dach, żeby takie pokrycie zastosować?Blachodachówka w drodze. Część konstrukcji wiaty stoi. I co dalej.Dach jednospadowy. Edytowane 26 Marca 2014 przez lajonus Dodałem pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.03.2014 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Jak nie masz wiaty to na jakiej podstawie zamówiłeś blachodachówkę? Tam gdzie kupowałeś blachodachówkę poproś o instrukcję montażu lub odwiedź stronę producenta Twojej blachodachówki. Jak wiata nie będzie miała sufitu to krycie wstępne zbyteczne. Blachodachówkę zamontujesz bezpośrednio na łatach mocowanych do krokwi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 29.03.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 https://www.youtube.com/results?search_query=monta%C5%BC+blachodach%C3%B3wki+krok+po+kroku&sm=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts