alicja_bba 27.03.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Miałam jedynie się przyglądać wpisom, ale jednak postanowiłam dołączyć aktywnie do forumowiczów. Pozdrawiam i witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gimel 27.03.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 siema. a ja jestem tu od paru miechów, ale zapomniałem sie przedstawic na początku, więc powitam ciebie tutaj i od razu dopiszę się do wątku powitalnego, jeśli pozwolisz i też się przywitam ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 wiatmy Ale i Gimela zatem, enjoy posting. tez mialem sie przygladac ale jakos sie wciagnolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts