niktspecjalny 27.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jest taki cudowny wachlarz tego rodzaju potrawy ,że zaspokoi każde gusta i gu-steczka.np. http://www.bar.gda.pl/prod/menu/large/szaszlyk_drobiowy_101.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.03.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Piękne prawda? http://www.kebabhut.pl/gfx/menu_card_swieradowska/1bf84e90_5cae603c_szaszlyk_duze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.03.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Palce lizać. http://www.kebabpoznan.pl/uploaded/menu/szaszlyk-turecki.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.03.2014 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Są to przykłady zaciągnięte z sieci ale jakie wymowne.Tandeta w formie starych ,przetartych mebli odstrasz tylko oglądającego.Stąd dominacja ..........!!!. http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p96/i/1ee3dfcd8a0645a25a35977997223d22/17610b12-b706-11e2-a4f7-0025b511226e.jpg?type=1&srcmode=0&srcx=87%2F100&srcy=36%2F100&srcw=98%2F100&srch=46%2F100&dstw=640&dsth=360&quality=85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 29.03.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 w srode moj sygnaturowy kurczak à la patiko. prosze czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2014 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 w srode moj sygnaturowy kurczak à la patiko. prosze czekac. Dzisiaj sobota piękna słoneczna, a ten kłamca tchórz psinco nic nima.Koleiny zainfekowany watek przez kłamcę bęc tra lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gallia 20.05.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Pogoda w końcu dopisuje więc w weekend warto pomyśleć o zrobieniu grilla. Wg mnie najlepsze szaszłyki to mieszane: papryka, kurczak cabula, boczek i tak na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.07.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Ostatnio z grilla poczęstowano mnie szaszłykiem z szyi indyczych,boczku surowego,cebuli i papryki.Tajemnica tkwiła w gotowanych szyjach,potem krojonych na kawałki,w przyprawach,przeplatanych boczkiem surowym,papryką i cebulą. Mięso z szyjek miękkie i wcale nie kłopotliwe w obgryzaniu.Wszystko przed położeniem na grill posmarowane tajemnicza pastą pomidorową z lekka na słodko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) http://www.ewawachowicz.pl/przepisy/542-10.jpg Niby nic takiego ale jak ona to pięknie pokazuje. http://www.ewawachowicz.pl/przepisy/542-12.jpg Ten finał na talerzu jaki smakowity. http://www.ewawachowicz.pl/przepisy/542-1.jpg Co prawda inne mięso ale jakież podobne do drobiowego. Edytowane 27 Lipca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2014 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) Teraz drobiowy ale jaki piękny. http://1.bp.blogspot.com/-JxNgm0fxfzk/UPwHw-X_gtI/AAAAAAAAG-I/y4HunIvXuhE/s1600/Photo+20.01.2013+16+03+10.jpg http://1.bp.blogspot.com/-8SmC4PeziSw/UPwH1aSfo0I/AAAAAAAAG-k/JStR3VHd0JA/s1600/Photo+20.01.2013+16+04+13.jpghttp://static.zmiksowani.pl/image/photo/2013/01/21/219598_580.jpg Trochę duże te foty ale to nic w porównaniu ze smakiem .Zrobię jutro miast ryby.Pięknie robią to sieciowcy. Edytowane 27 Lipca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 05.09.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jest dużo przepisów na szaszłyki. W zasadzie można "nadziać" na nie wszystko Ja najbardziej lubię szaszłyki z mięsem z piersi kurczaka z warzywami: papryka, cebula, cukinia + ananas. Mięsko wychodzi pyszne i aromatyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 24.09.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ten szaszłyk z frytkami wygląda przepysznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2014 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Mam ochotę zrobić szaszłyk ze skrzydełek w miodzie kąpanych czyli w następstwie,glazurowanych takim właśnie jasnym miodem.Przekładanych cebulą szalotką i surową nektarynką.Dawno nie robione ale czaję się bo pogoda w wickend przednia na zakończenie sezonu bo ognisko w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Będą także szaszłyki drobiowe .Ognisko się robi i zajefajny kombajn tuz przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.12.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ZAMKNIĘTY do odwołania bo się moderatorowi nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 19.01.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Chyba zrobię dzisiaj na obiad albo kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.