MaszaMadafaka 27.03.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Cześć. Mam dość duży jeśli chodzi o powierzchnię taras. Znajduje się on nad całą powierzchnią garażu (nieocieplanego) Niestety taras wykonany był "na hurra" i szału nie ma z jego wykonaniem. Ale swoją rolę pełni, można po nim chodzić, opalać się na nim, grilla rozpalić etc etc Dwa lata temu na wcześniej położoną warstwę papy teściu położył płytki. Oczywiście po zimie zaczęły niektóre odchodzić, doszło do tego tej wiosny że woda zaczęła w kilku miejscach przeciekać do garażu. pomyślałem - już pal licho te płytki, może poprostu zaleje je warstwą betonu a na to planowałem położyć sztuczną trawę. Pytanie brzmi - czy wylewając bezpośrednio na flizy np folię w płynie uda mi się uszczelnić taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts