niktspecjalny 09.05.2014 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Fajnie to wygląda, ktoś wie jak coś takiego zrobić? Jakieś konkrety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 09.06.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 jajka nie po miszczowsku i dyrechtorsku. http://110.imagebam.com/download/y7B5SoBgWW8Yy1R2dUowJw/33196/331959545/jajka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.06.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) jajka nie po miszczowsku i dyrechtorsku. http://110.imagebam.com/download/y7B5SoBgWW8Yy1R2dUowJw/33196/331959545/jajka.jpg Matko córko! a co to za syf.Ty poniosło cie.Wiem ,że po twojemu ale weź określ się gdzie to jadasz???:jawdrop:.Mówiłem ,elegancja w moich topikach nie nonszalancja.Kuźwa ale jazda.Ty może coś takiego??? Ty powiedz szybciutko ,że to to ci się śniło po tych szamponach na Alasce.Bracie nie gulgaj lipy.Zatrucia dostałeś??? http://www.garneczki.pl/media/img/products/742edbf383bead76373f2da0716a61.jpg Na lexusa wtedy serek;) albo to http://4.bp.blogspot.com/-esrJzhrroVQ/UxJcHrAOiCI/AAAAAAAABkM/Xhm_dYbbzkE/s1600/zdj%25C4%2599cie+1+%25281%2529.JPG Zgłoszę do moderowania bo ludzie się pos................:rolleyes:jak zobaczą co wklejasz. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 10.06.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Matko córko! a co to za syf.Ty poniosło cie.Wiem ,że po twojemu ale weź określ się gdzie to jadasz???:jawdrop:.Mówiłem ,elegancja w moich topikach nie nonszalancja.Kuźwa ale jazda.Ty może coś takiego??? Ty powiedz szybciutko ,że to to ci się śniło po tych szamponach na Alasce.Bracie nie gulgaj lipy.Zatrucia dostałeś??? http://www.garneczki.pl/media/img/products/742edbf383bead76373f2da0716a61.jpg Na lexusa wtedy serek;) albo to http://4.bp.blogspot.com/-esrJzhrroVQ/UxJcHrAOiCI/AAAAAAAABkM/Xhm_dYbbzkE/s1600/zdj%25C4%2599cie+1+%25281%2529.JPG Zgłoszę do moderowania bo ludzie się pos................:rolleyes:jak zobaczą co wklejasz. amatorze, troche podstawowej wiedzy kulinarnej o zeliwie nieemaliowanym, uzywanym kazdego ranka w domu. tym najlepszym do jajekm, boczku , kotletow... to ono zapewni nam najlepszy smak znany na swiecie od wiekow . zeliwo nieemaliowane potrzebuje dbajacego o nie wlasciciela i powinno byc od czasu do czasu rekonserwowane tluszczem i przepalane. to wlasnie ta patyna zapewnia nam to co najlepsze, tworzy jednoczesnie naturalnna powloke nieprzywieralna. ten zapach zostaje z czlowiekiem do konca zycia.mniami! boczek surowy przyrpawiony sola, brazowym cukrem i przyprawami http://110.imagebam.com/download/f1RWZt2wotENuVIqI8_yPw/33214/332133053/P1090833%20%282%29.jpg prasa zeliwna 2,2kg http://111.imagebam.com/download/j_tlmWUZTKZeIeCkin1YzQ/33214/332133056/P1090839%20%282%29.jpg jajka organiczne od kur z wolnego wybiegu http://111.imagebam.com/download/-p6YBUb2HDFp-hkxVjDL7w/33214/332133059/P1090847%20%282%29.jpg tradycyjny organiczny Zydowski bejgel, z 2ma jajkami, serem i boczkiem http://110.imagebam.com/download/c8xaEi9IvZEtg_Sjbk1LGA/33214/332133063/P1090854%20%282%29.jpg zeliwo emaliowane powino byc wyprodukowane w europie (Le Creuset, Staub, Chasseur, Fontignac) a nie na dalekim wschodzie(chiny), gdyz nigdy do konca nie wiadomo czy mozna zaufac ich kontroli jakosci dotyczacej poziomu olowiu i kadmu w emaliach. jesli nie stac amatora miszcza na zeliwo emaliowane z francji, to jesli juz masz kupic cos ze wschodu to wybierz kolory: bialy, szary, czarny lub blekitny. maja one najmniejsza zawartosc w/w metali nawet 200 razy nizsza niz kolor czerwony i 50 razy nizsza niz zolty. zeliwo nieemaliowane teoretycznie jest wyrobem tak prymitywnym technologicznie, ze wydaje sie, ze nie mozne w nim nic zepsuc. niedawno czytalem recenzje jakiejs zeliwnej patelni z tajwanu, ktora intesywnie smierdziala podczas nagrzywania. recenzent porownal zapach do rozgrzanego zuzla z wielkiego pieca. najlepiej kupowac zeliwo z europy lub usa. O! i to tyle podstaw wiedzy. http://110.imagebam.com/download/AQg7H6Cv0Jqjncse0-URuw/33214/332133065/P1090855%20%282%29.jpg Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Mr. Mniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ambasadorze wiedzy kulinarno-sprzętowej.Człowieku sam sie kiedys na tym złapałem ale ty to juz pieprzysz od rzeczy. boczek surowy przyrpawiony sola, brazowym cukrem i przyprawami Zaraz się wypowiem ale mam inne zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 boczek surowy przyrpawiony sola, brazowym cukrem i przyprawami http://110.imagebam.com/download/f1RWZt2wotENuVIqI8_yPw/33214/332133053/P1090833%20%282%29.jpg To jest surowy boczek???Nie wciskaj tego pięknego swego kitu.Gramy do końca fair..Człeniu nie dośc ,że peklowany ,pieczony to jeszcze gotowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 To jest surowy boczek???Nie wciskaj tego pięknego swego kitu.Gramy do końca fair..Człeniu nie dośc ,że peklowany ,pieczony to jeszcze gotowiec. dziecko, wiele nauki przed toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 dzisiaj przygotujemy boczek z kaczuszki. super dodatek do jutrzejszego sniadania z jajek. http://110.imagebam.com/download/uoyzl7TRCpHjzh5Ex6qvkg/33243/332420170/P1090939%20%282%29.jpg bez cukru i dodatkowych przypraw, pozostawie jeden dodatek. zastepuje on naturalnie cala chemie, puder selerowy. ps na 2h przed koncem lekko pociagniemy melasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Morelowy kolo zakłamany magiszcze maniany. Popatrz na upieczony boczek i nie wciskaj kitu skóra spieczona słonina wytopiona a ten....... surowy.Ty jesteś surowy.Mus tak pokrywa z prasy spadła ci na łeb. Jaja cie zrobiłem wykład niebawem patalacha przygotowana???Pytałeś starego???Jak nie to patrz i zapisuj.:lol2:. p.s ale widzę uczysz się i to poprawnie coś tam z ciebie będzie jak ci barierka nie spadnie na główkę.Pod moim życzeniem konglomerat zmieniłeś na jakąś płytkę podłogową tylko dziwi mnie gdzie pozostałe gadżety.Wiem już komornik zabrał wszystko i gotujesz u kumpla.Dobra może być. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Morelowy kolo zakłamany magiszcze maniany. Popatrz na upieczony boczek i nie wciskaj kitu skóra spieczona słonina wytopiona a ten....... surowy.Ty jesteś surowy.Mus tak pokrywa z prasy spadła ci na łeb. Jaja cie zrobiłem wykład niebawem patalacha przygotowana???Pytałeś starego???Jak nie to patrz i zapisuj.:lol2:. p.s ale widzę uczysz się i to poprawnie coś tam z ciebie będzie jak ci barierka nie spadnie na główkę.Pod moim życzeniem konglomerat zmieniłeś na jakąś płytkę podłogową tylko dziwi mnie gdzie pozostałe gadżety.Wiem już komornik zabrał wszystko i gotujesz u kumpla.Dobra może być. bekon z kaczuszki ciag dalszy: sciagam raczke z prasy zeliwnej, i dodatkowo kladziemy przykrywe la cocotte 26. http://110.imagebam.com/download/NPmPaGg2Xs4a0AjLQ2wk3w/33243/332424287/P1090941%20%282%29.jpg talerzyk, piers kaczki, prasa, przykrywa. lodowka do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Trochę śmieszny ten wielonickowiec. Najpierw przygotuje dzisiaj przygotujemy boczek z kaczuszki później z tej samej kaczki przygotuje : przygotujemy bekon z kaczuszki a rano z tej jeszcze kaczki made in frans z prasy i po pokrywie, zrobi: dodatek do jutrzejszego sniadania z jajek. nius z ostatniej chwili może być jeszcze : Speck z kaczuszki, Może powiesz ,że bimber z kaczki zrobisz. Ileż to można z kaczki.Nie lepijej tak: CDN. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Trochę śmieszny ten wielonickowiec. Najpierw przygotuje później z tej samej kaczki przygotuje : a rano z tej jeszcze kaczki made in frans z prasy i po pokrywie, zrobi: Ileż to można z kaczki.Nie lepijej tak: CDN. moze? Speck z kaczuszki, amatorze. http://110.imagebam.com/download/9JwmU0jc6Nurq7CV6ElaIA/33248/332475199/P1090948%20%282%29.jpg Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Mr. Mniami zdjecie boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie denerwuj się bo w twej głupocie kulinarnej brakuje jeszcze kaczki bez kaczki :D:lol2:.Klapy bez klapy.A jak zaczniesz otrzymywać żeliwo to pamiętaj ,że wychodzi z żeliwiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie denerwuj się bo w twej głupocie kulinarnej brakuje jeszcze kaczki bez kaczki :D:lol2:.Klapy bez klapy.A jak zaczniesz otrzymywać żeliwo to pamiętaj ,że wychodzi z żeliwiaka. brak u ciebie elementarnej wiedzy. druga sprawa to to, ze jestesmy innymi ludzmi. snisz o mezaliansie, ale to naprawde wysokie progi jak dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 brak u ciebie elementarnej wiedzy. druga sprawa to to, ze jestesmy innymi ludzmi. snisz o mezaliansie, ale to naprawde wysokie progi jak dla ciebie. Zapominasz ,że ja dużo wiem i już mi to prawie wystarczy.Brakuje mi w tej mistyfikacji kulinarnej twojego gestu w stronę sieci internetowej a twe obciążenie -osłabienia powinny ci niedługo doskwierać co oczywiście nie znaczy ,że twe mało popularne wnioski spoza wiedzy kulinarnej mogą się nam bardzo przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 11.06.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zapominasz ,że ja dużo wiem i już mi to prawie wystarczy.Brakuje mi w tej mistyfikacji kulinarnej twojego gestu w stronę sieci internetowej a twe obciążenie -osłabienia powinny ci niedługo doskwierać co oczywiście nie znaczy ,że twe mało popularne wnioski spoza wiedzy kulinarnej mogą się nam bardzo przydać. mozesz dochodzic przez bank, jest kopia dzisiejszej co tygodniowej wplaty zostala omylkowo wklejona. przeliczajac to na jajka np. 1 sztuka - 1$ , to jest to 300 000 jajek na rok. no troche wiecej. bedzie ci latwiej dochodzic, a boczek z kaczuszki rowniez dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2014 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 http://110.imagebam.com/download/9JwmU0jc6Nurq7CV6ElaIA/33248/332475199/P1090948%20%282%29.jpg Przewrotnie zapytam gdzie podziałeś krupiera jak się w ruletkę rozbierana bawicie..Przez wątki dwa ostatnie zresztą przewija się jakiś czek.Patrzy na nas wszak cała Polska. Gdzie on jest i jeśli już to co ma symbolizować w kulinariach.Jak go wskażesz to co z nim zrobisz???.Wesprzesz Muratora???Założysz fundację na rzecz głodujących np. dzieci z rodzin patologicznych???Założysz jakiś portal społecznościowy i tam będziesz jako wolontariusz,charytatywnie z czekiem w ręku pomagał nieuleczalnie chorym ,bezdomnym ludziom ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2014 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) http://images65.fotosik.pl/1086/e1732665fe9e26cfmed.jpg Najpierw była biała patelnia. http://images63.fotosik.pl/1083/be298880d0e70bc0med.jpg Potem było serce. http://images65.fotosik.pl/1086/7b7eb60327f104e7med.jpg W serce wbito jajję. http://images64.fotosik.pl/1085/b21fbe0a8258d284med.jpg Na świat wyszło i ostało. http://images63.fotosik.pl/1083/1bf490e683206d37med.jpg Serem Morbier Ade Jansen je potraktowano. http://images62.fotosik.pl/1086/212d65efb468033emed.jpg łosoś oddał polędwice i rumienić ją pozwolił. http://images64.fotosik.pl/1085/e2e9ed1bbfd029fcmed.jpg Gdy je ubrał i przyodział. http://images62.fotosik.pl/1086/a3267d2e9ce2688emed.jpg Taki domek jemu zrobił. http://images61.fotosik.pl/1084/c639ee60b6703d4dmed.jpg Jak się jaja dowiedziały to se czeka wkleić kazały. Wiwat!!! Król niech żyje król. http://lepszysmak.files.wordpress.com/2011/05/korona-jagnic499ca1.jpg Taka będzie jak się pomęczę........... z jajami w roli głównej. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 12.06.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Przewrotnie zapytam gdzie podziałeś krupiera jak się w ruletkę rozbierana bawicie..Przez wątki dwa ostatnie zresztą przewija się jakiś czek.Patrzy na nas wszak cała Polska. Gdzie on jest i jeśli już to co ma symbolizować w kulinariach.Jak go wskażesz to co z nim zrobisz???.Wesprzesz Muratora???Założysz fundację na rzecz głodujących np. dzieci z rodzin patologicznych???Założysz jakiś portal społecznościowy i tam będziesz jako wolontariusz,charytatywnie z czekiem w ręku pomagał nieuleczalnie chorym ,bezdomnym ludziom ??? ja nie mam miekkiego serca, i tylko interesuje mnie ile kurzych jajek moge kupic za roczne dochody. marynowany boczek z kaczuszki jest trudny do pociecia. dlatego stosuje noz shun. moj ulubiony, ten ma 2 razy wiecej warstw od zwyklego. 32 warstwy miedzi i stali sprawiaja , ze noz jest ekstra super ostry. http://109.imagebam.com/download/5po7ueJjlZ21gtqphOBeyg/33263/332628403/P1090986%20%282%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Mniami 12.06.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 swietnym sniadaniem jest jajko z avokado i kaczym boczkiem. jak bede mial ochote to moze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.