anSi 07.04.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jajko kwadratowe na twardo z puszki np.na herbatę.Przepis banalny ale sposób zaskakujący.Takie skromne ale jak fajnie wymyślone.Trochę bym pokombinował z dodatkami bo aż się prosi by je wzbogacać. http://1.bp.blogspot.com/_3y61jdfporA/S_PkYzj4G6I/AAAAAAAACWE/L-qyxFizWBQ/s1600/kwadratowe+jajko.JPG Zaskakujące masz te swoje jaja Proszę o dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Te jajka są z sosem koperkowym i ziemniakami fajne danie na wielkanocny stół. http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/obiady/jajka_na_twardo_w_sosie_koperkowym_kremowym/249055-1-pol-PL/jajka_na_twardo_w_sosie_koperkowym_kremowym_popup_watermark.jpg... Podoba mi się ta ozdoba przypominająca wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Idź stąd poczochrać wąsy swe .Dwa magiczne słowa idź stąd.Siejesz zamęt i w podtekstach wulgaryzujesz.Idź stąd.. http://3.bp.blogspot.com/-q1TTACc3fm0/Te9SHbSDDKI/AAAAAAAADsg/9MRz5-FnKt4/s640/zielone+szparagi+z+jajkiem+na+twardo.JPG http://waniliowo.blox.pl/resource/szparagi1.jpg http://4.bp.blogspot.com/-uI6Q3C7Jk8Y/UQqaNQ22o0I/AAAAAAAAF_A/tDU54HTN07Q/s1600/foremki+do+jajek+na+twardo+1+jajko+w+kszta%C5%82cie+serca+i+zajaczka.jpg http://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/22779.jpeg Na tych pięknych fotkach zaciągniętych z sieci jak dobrze ,że nie ma jak wklejać komentarze.Prosta kobieta,nie kumata kulinarnych tajemnic tego nie okiełzna.Ale dania z jajkiem na twardo godne polecenia.Ta wyżej woli jak jej partner zrobi swe jaja.(jeśli go ma bo nic o nim i rodzinie nie pisze wstydzi się jak zresztą gotowania i publicznego chwalenia się swoimi potrawami).Lepiej idź stad.Nie cuduj składni swej bo to wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Idź stąd poczochrać wąsy swe .Dwa magiczne słowa idź stąd.Siejesz zamęt i w podtekstach wulgaryzujesz.Idź stąd.. http://3.bp.blogspot.com/-q1TTACc3fm0/Te9SHbSDDKI/AAAAAAAADsg/9MRz5-FnKt4/s640/zielone+szparagi+z+jajkiem+na+twardo.JPG http://waniliowo.blox.pl/resource/szparagi1.jpg http://4.bp.blogspot.com/-uI6Q3C7Jk8Y/UQqaNQ22o0I/AAAAAAAAF_A/tDU54HTN07Q/s1600/foremki+do+jajek+na+twardo+1+jajko+w+kszta%C5%82cie+serca+i+zajaczka.jpg http://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/22779.jpeg Na tych pięknych fotkach zaciągniętych z sieci jak dobrze ,że nie ma jak wklejać komentarze.Prosta kobieta,nie kumata kulinarnych tajemnic tego nie okiełzna.Ale dania z jajkiem na twardo godne polecenia.Ta wyżej woli jak jej partner zrobi swe jaja.(jeśli go ma bo nic o nim i rodzinie nie pisze wstydzi się jak zresztą gotowania i publicznego chwalenia się swoimi potrawami).Lepiej idź stad.Nie cuduj składni swej bo to wstyd. dosc ze wklejasz nieswieze portawy rozdem ze spolem, to jeszcze popisujesz sie wasata kultura rowniez rodem ze spolem. popatrz na Kalinowskiego chlop jak cep, ale jednak ma bardziej inteligentny wyraz twarzy i zachowanie. bierz przyklad, wiecej kultury w wypowiedziam , a nie chamstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Idź stąd.To jest wolny kraj ale czasami trzeba przypomnieć ,że tekst pisany ma być zrozumiały dla ogółu.Ty prosty skaleczony głupotą ,ze skazą nie wiesz co to rozwiniecie tematu.Nie ośmieszaj się idź z panią do komisu.Tam wyleczysz kompleksy.Tu prezentujemy nie komentujemy jak nie potrafimy ,jaja na twardo w roli głównej.Nie inne.Nie jaja z owoców morza.Rolada z jajek i owszem jak potrafisz ale z jaj.Roladę z owoców morza już zaprezentowałeś nawet powiem ci niczego sobie.no ale wiesz tu tylko z jajami na twardo..Możesz wkleić też wędzone ale bez tych swych motoryzacyjnych dodatków bo to jest już nudne bardzo ale to bardzo niesmaczne i zakrawa na prostacki banał. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Idź stąd.To jest wolny kraj ale czasami trzeba przypomnieć ,że tekst pisany ma być zrozumiany.Ty prosty skaleczony głupotą ,ze skaza nie wie co to rozwiniecie tematu.Nie ośmieszaj się idź z panią do komisu.Tam wyleczysz kompleksy.Tu prezentujemy nie komentujemy jak nie potrafimy ,jaja na twardo w roli głównej.Nie inne.Nie jaja z owoców morza.Rolada z jajek i owszem jak potrafisz ale z jaj.Roladę z owoców morza już zaprezentowałeś nawet powiem ci niczego sobie.no ale wiesz tu tylko z jajami na twardo. ty nawet siebie nie rozumiesz. gdzie jest to tylko przezentowanie? jak znajdziesz to skomentuj z cytatem, ok? zycze dobrego czytania ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ciebie-tobie nic się nie komentuje bo przeszkadza w tym skaza.Mam inne zajęcia teraz bo przygotowuje się do prezentacji .Zaprezentuje tam twoje pomysły.Dobrze ,że nie wiesz gdzie bo byś nie wytrzymał napięcia.Nie chcieli mnie wpuścić do lokalu jak zobaczyli te fotki nietematyczne:D.Zrobię w remizie.Tylko wiesz może to przybrać inny obrót.Powiem jak tam było.Idę się przygotować.Na razie gotuj jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ciebie-tobie nic się nie komentuje bo przeszkadza w tym skaza.Mam inne zajęcia teraz bo przygotowuje się do prezentacji .Zaprezentuje tam twoje pomysły.Dobrze ,że nie wiesz gdzie bo byś nie wytrzymał napięcia.Nie chcieli mnie wpuścić do lokalu jak zobaczyli te fotki nietematyczne:D.Zrobię w remizie.Tylko wiesz może to przybrać inny obrót.Powiem jak tam było.Idę się przygotować.Na razie gotuj jaja. nie zapomnij przepastowac butow, bo ostatnio byly trosze pozdzierane. mowa o tych ze zdjec, wiosna, lato, jesien , zima. ciekawy kilkuletni model na wszystkie pory roku, jak opona all sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 07.04.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak za NS'em nie przepadam (z wzajemnością jak sądzę ), tak pozostała dwójka udzielająca się w kulinariach chamstwem go znacznie przewyższa. A epatując zamożnością, ptaszka sobie nie przedłużysz, choćbyś bardzo się starał Tyle offtopa. A jajca na twardo gotowane "w kształtkach" genialne! Dzięki za inspirację, córa będzie miała fajną kolację. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Kasia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak za NS'em nie przepadam (z wzajemnością jak sądzę ), tak pozostała dwójka udzielająca się w kulinariach chamstwem go znacznie przewyższa. A epatując zamożnością, ptaszka sobie nie przedłużysz, choćbyś bardzo się starał Tyle offtopa. A jajca na twardo gotowane "w kształtkach" genialne! Dzięki za inspirację, córa będzie miała fajną kolację. tylko jedna uwaga, nalezy uzywac naczyn ceramicznych do tego celu. sa nawet specjalne, a nie puszki po konserwach lub herbacie. ps ptaszek byl kiedys prezentowany we wnetrzach, panie byly zachwycone, tak jak moja zonka. 20cm tak w sam raz nie za du....i nie za ma..... watek lazienkowy, odbicie w lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak za NS'em nie przepadam ...., tak pozostała dwójka udzielająca się w kulinariach chamstwem go znacznie przewyższa. .... Odnośnie pierwszego stwierdzenia -podobnie jak ja Pozdrawiam Cię Kasiu, choć z Twym drugim stwierdzeniem nie zgadzam się. Wszak każdy skutek ma swoją przyczynę. No, ale komu chciałoby się dociekać Udanych jaj i w ogóle smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 08.04.2014 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 fladra z jajkiem, wkleje pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 .A epatując zamożnością, ptaszka sobie nie przedłużysz, choćbyś bardzo się starał........... Chodzi ci o przyrodzenie bęca???W moim wątku o potrawach z jaj na twardo w roli głównej???On tym już nie myśli jak robi swe potrawy.Ten kłamca-tchórz to pozorant.Chwali się jak zwykle zasry..ąc mój topik.Miała być rolada z jajkiem i owocami morza.Nie łumi .Stchórzył.Lepiej niech założy wątek nowy i tam pokazuje wszystko oprócz tego czego aparat nawet nie uchwyci.Bęc tra lala nie pisz tu .idź stąd.Już wszystko pokazałeś nawet lustrzane odbicie. Już wystarczy znamy twą chorobę nieuleczalną.To nic innego jak ociężałość umysłowa.Ta choroba objawia się nie konsekwencją w odpowiedziach na postawione pytania.Jeśli w danym środowisku dyskurs prowadzi się na temat gotowania, ona atakuje przysadkę i stamtąd idzie polecenie by zmienić to szybko na motoryzację..Aż do skutku jak osiągnie szczyt.Potem już z górki poprzez sklepy z tanią odzieżą i targ ze skarpetami pozbawionych bawełny.Potem już tylko buty z pelikana i wkładki-stopki z dzidy marlina.Cała prawda o tym człeniu.Wiemy ,że to samotny jegomość i to o co prosicie mnie w prv.bym mu tego już nie wypominał by go nie dołować.Ok. a teraz coś dla oka i dla podniebienia. http://2.bp.blogspot.com/-4CC_2RUmpyE/Uo_XS3oxgJI/AAAAAAAABoo/w2OEVuJRzMU/s1600/DSC_0019b.jpg Piękne szaszłyki z jaj przepiórczych rukolą polana oliwą bazyliową.Pomidorki cocktailowe moje ulubione cherry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 08.04.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Chodzi ci o przyrodzenie bęca???W moim wątku o potrawach z jaj na twardo w roli głównej???On tym już nie myśli jak robi swe potrawy.Ten kłamca-tchórz to pozorant.Chwali się jak zwykle zasry..ąc mój topik.Miała być rolada z jajkiem i owocami morza.Nie łumi .Stchórzył.Lepiej niech założy wątek nowy i tam pokazuje wszystko oprócz tego czego aparat nawet nie uchwyci.Bęc tra lala nie pisz tu .idź stąd.Już wszystko pokazałeś nawet lustrzane odbicie. Już wystarczy znamy twą chorobę nieuleczalną.To nic innego jak ociężałość umysłowa.Ta choroba objawia się nie konsekwencją w odpowiedziach na postawione pytania.Jeśli w danym środowisku dyskurs prowadzi się na temat gotowania, ona atakuje przysadkę i stamtąd idzie polecenie by zmienić to szybko na motoryzację..Aż do skutku jak osiągnie szczyt.Potem już z górki poprzez sklepy z tanią odzieżą i targ ze skarpetami pozbawionych bawełny.Potem już tylko buty z pelikana i wkładki-stopki z dzidy marlina.Cała prawda o tym człeniu.Wiemy ,że to samotny jegomość i to o co prosicie mnie w prv.bym mu tego już nie wypominał by go nie dołować.Ok. a teraz coś dla oka i dla podniebienia. http://2.bp.blogspot.com/-4CC_2RUmpyE/Uo_XS3oxgJI/AAAAAAAABoo/w2OEVuJRzMU/s1600/DSC_0019b.jpg Piękne szaszłyki z jaj przepiórczych rukolą polana oliwą bazyliową.Pomidorki cocktailowe moje ulubione cherry. nie osmieszaj sie. no wiesz z tym rowniez, pewnie masz i to moje zdjecie, cale 20cm. fladra jest juz w watku dla porownania, ale, ale, jest tam jajo, wiec O! http://109.imagebam.com/download/X1JxlxMd3z7ZUD-72okbLw/31946/319450806/P1090272%20%282%29.jpg http://112.imagebam.com/download/m3DqM2BMFuVqkicACiiPSg/31946/319450807/P1090276%20%282%29.jpg http://112.imagebam.com/download/FDLejVOrgwGsu0sbVOEgtg/31946/319450809/P1090279%20%282%29.jpg http://104.imagebam.com/download/ZiLK0iOAH1mYOwBonu5qnA/31946/319450811/P1090281%20%282%29.jpg http://104.imagebam.com/download/9WzVI9th90PVbgM1pt8KJQ/31946/319450812/P1090283%20%282%29.jpg http://109.imagebam.com/download/3TUHV5_TlFZvhiGOEXzIyw/31946/319450814/P1090284%20%282%29.jpg http://110.imagebam.com/download/sYbeUYYOB-IeDQDTnPeOww/31946/319450816/P1090285%20%282%29.jpg http://111.imagebam.com/download/YJM3bHaWyyF91gQwnSIlaQ/31946/319450818/P1090287%20%282%29.jpg http://109.imagebam.com/download/5LsYWspNtZPpuCBIVSgjRw/31946/319450821/P1090288%20%282%29.jpg http://110.imagebam.com/download/L4HRiMs-zGUDd7ZAr4a0tQ/31946/319450822/P1090290%20%282%29.jpg http://112.imagebam.com/download/Wpu47LF-UG1R6T-jMA7jMA/31946/319450824/P1090291%20%282%29.jpg http://111.imagebam.com/download/KmXK9iixGbBDm0Cm1F1iVg/31946/319451325/P1090293%20%282%29.jpg http://111.imagebam.com/download/hzzuroQ2iMxDP5Yv9TTPVQ/31946/319451327/P1090296%20%282%29.jpg ps w makaronie jest "zakopane" cale jajo na twardo. to niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jakież te jajka przepiórcze marynowane w buraczkach.Marynowane nie gotowane, są cudowne.Sos tatarski i cóż trzeba więcej.Ta potrawa u mnie na Święta.Przełamie je jeszcze kawałkami łososia http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/przekaski/jajka_przepiorcze_marynowane_w_burakach/1062429-1-pol-PL/jajka_przepiorcze_marynowane_w_burakach_popup_watermark.jpg Babcia robiła tak marynowane ziemniaki z jajkami na twardo i szczypiorkiem.czyli pokrojone w kostkę uprzednio ugotowane ziemniaki,marynujemy w soku z buraków całą dobę.Jajka na twardo w ćwiartki i posiekany szczypior.Zalewamy tak jak ona omastą.Czyli podsmażamy słoninę w drobną kostkę.dodajemy cebulkę w kostkę i jak zrobi się dwójka to zalewamy śmietana jak do ziemniaków pure.Polewamy nasze wymieszane jajka,ziemniaki,szczypior gorącą omastą.Powiadam Wam pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolabis 23.04.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ale jaja! Dosłownie i w przenośni! Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem tego co udało mi się tutaj zobaczyć. Aż szkoda, że trafiłam na ten temat dopiero teraz kilka dni po świetach, ale nie pozostaje mi nic innego jak ćwiczyć te wspaniałości, by na następną Wielkanoc zaskoczyć całą rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.04.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ale jaja! Dosłownie i w przenośni! Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem tego co udało mi się tutaj zobaczyć. Aż szkoda, że trafiłam na ten temat dopiero teraz kilka dni po świetach, ale nie pozostaje mi nic innego jak ćwiczyć te wspaniałości, by na następną Wielkanoc zaskoczyć całą rodzinę. FM 5.bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 23.04.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 FM 5.bez komentarza. moze rybke? co prawda nie po dyrechtorsku. http://104.imagebam.com/download/bWblofq6Z8Ndo35QFGVAsg/32245/322449292/P1090329%20%282%29.jpg http://109.imagebam.com/download/EAfdoUAowV2WUGM-MYl_Pw/32245/322449301/P1090326%20%282%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 23.04.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 najwazniejszy jest sos jogurtowo-koperkowy, to on nadaje tym prostym cudownym jaja smaku. drugie na podium sa anchovies. to one akcentuja wyjatkowosc tych jaj. trudnosc wykonania, to z palcem w nosie lub http://111.imagebam.com/download/aRWoEdgLcq-HbIWBok7rzQ/32246/322450826/P1090333%20%282%29.jpg super proste. mniami, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apollo13 08.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Fajnie to wygląda, ktoś wie jak coś takiego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.