niktspecjalny 12.06.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 swietnym sniadaniem jest jajko z avokado i kaczym boczkiem. jak bede mial ochote to moze .... dzisiaj przygotujemy boczek z kaczuszki. super dodatek do jutrzejszego sniadania z jajek. Wiedziałem ,że to kit pod swoją publikę,która:D tu niebawem zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1719512560 17.07.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) "Jajka zięcia" wyglądają apetycznie http://oryginalnysmak.pl/wp-content/uploads/2014/07/DSC02763.jpg Edytowane 17 Lipca 2014 przez Elcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andre72 22.08.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Podaj przepis na te jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonewzgorze 26.08.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ciekawie podane, ja nie mam czasu na takie specjały, na śniadanie leci jajko na twardo z dodatkiem majonezu bądź keczapu dworskiego. Małżonka i dzieciaki preferują z solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ostatnio jadłem jajko na twardo w naleśnikach .Fajny ........naleśnik;)Ale jajko nie jest farszem.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jajo na twardo w domu mym ale nie mnie kojarzy się ze śniadaniem.Proszę zwrócić uwagę cóż się zmieni jak ugotowane jajka pokroimy w plastry,położymy na lekko zrumienione plastry bekonu i zalejemy je rozbitymi jajkami z przecierem ogórkowym.Nie pomyliłem się z ogórkowym.Są odlotowe i zarazem inne niż wszystkie i pasują już jako danie na kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeszcze tu propozycja może nie do końca moja ale ciekawa.10 jajek na twardo.odrobina frytek z ziemniaka,takaż sama ilość smażonej w paski marchewki i bakłażana.Przystawka do mięs z grilla i nie tylko wyśmienita.Fajne ,że to to jest bez majonezów i śmietan ale z dodatkiem tego balsamicznego octu.No wspaniały.Polecam.Powinien znaleźć się w kuchni w której się eksperymentuje.http://images67.fotosik.pl/292/4f8236a1f75b92dbmed.jpgMoi drodzy tylko kilkanaście kropel bez żadnego oleju oliwy itp.No odlot sałatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Octy Mazetti są różne. Zwróć uwagę następnym razem na"listki" i poszukaj tego z 4-ma - Vintage. Różnica jest ogromna. Ten, który pokazujesz jest raczej z tych pospolitych.Trzy listki to ocet 10 letni. Mnie najbardziej smakują 4.http://www.decare.pl/system/articles/photo1s/242/img_templ_3/open-uri20140716-25296-9c7hx4-0.?1405465821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Octy Mazetti są różne. Zwróć uwagę następnym razem na"listki" i poszukaj tego z 4-ma - Vintage. Różnica jest ogromna. Ten, który pokazujesz jest raczej z tych pospolitych. Trzy listki to ocet 10 letni. Mnie najbardziej smakują 4. http://www.decare.pl/system/articles/photo1s/242/img_templ_3/open-uri20140716-25296-9c7hx4-0.?1405465821 Cenna uwaga Przem Pani.A jaki masz w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Dawno temu moje ulubione danie z jajkiem na twardo czas przypomnieć.Modyfikuje je czasami ale jajko w roli głównej.Ugotowane 4 szt. na twardo.Garść posiekanego na grubo szczypiorku,czosnek suszony,olej truflowy,ocet balsamiczny.Sól pieprz do smaku.4 łyżki oleju rozgrzać.Odstawić i do gorącego wsypać łyżkę czosnku.Jajka pokroić dowolnie ja w ćwiartki i posypać szczypiorkiem.Polać gorącym olejem z czosnkiem.Delikatnie wymieszać.Polać łyżką octu wymieszać.Do mięs duszonych i nie tylko rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.11.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Pamiętajmy ,że sałatka jarzynowa ma mieć dużo jaj na twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 18.11.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 na pewno takim przepisem z jajkiem w roli głównej jest pasta jajeczna z majonezem, jest przepyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.12.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ZAMKNIĘTY do odwołania bo się moderatorowi nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.