Boo 22.05.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Ile płaciliście za instalację wod - kan i c.o. ? Chodzi mi o cenę tzw. punktu tzn. jeżeli umywalka to ciepła woda, zimna woda i kanalizacja. Fachowiec zaproponował mi 180 zł/ punkt - moim zdaniem bardzo dużo. Wydaje mi się, że chce nas naciągnąć . Interesują mnie Katowice i okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.05.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Nie wiem na ile Kraków jest w okolicach Katowic ale niedawno płaciłem 110 zł za punkt, przy punkcie określonym w taki sposób w jaki piszesz. 180 zł to zdecydowanie za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 02.06.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Niedaeno skończyłem, zapłaciłem 100 pln/pkt - okolice Rybnika Pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts