annecy 28.03.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 witam , chciałem sie podpytać jak technicznie wykonuje sie najskuteczniej takie ogrodzenie?mam do postawienia ok 200mb takiego ogrodzenia na 2 m wysokie czyli słupki betonwe na 2, 7m do wkopania i po cztery przęsła po 0,5m do wstawienia pomiędzy słupkami...niestety moja ekipa remontowa stwierdziła ze nie mają sposobu jak wtaszczać i zakładać te płyty tak wysoko... one są dosyć ciężkie a ich jest dwóch...ma ktos jakies patenty jak to zrobić i sobie plecków nie zarwać?stosunkowo pilne!z góry dziękuje za odpp.s. moze ktos wie ile biora fachowcy za 1 mb takiego płotu??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 28.03.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A sprawdziłeś, czy możesz takie wysokie i szczelne ogrodzenie postawić zgodnie z MPZP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 28.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ceny takiego płotu zależą od producenta i miejsca- dlatego podaję tak orientacyjnie -ja za swój 2 m wysoki z ( z przywozem, towarem i montażem płacilem w zeszłym roku 100 zł za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 28.03.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A sprawdziłeś, czy możesz takie wysokie i szczelne ogrodzenie postawić zgodnie z MPZP? dzięki za komsomolską czujność ale nie o to pytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.03.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Proponuję może zacząć od wersji najłatwiejszej - zapytać tam gdzie toto chcesz kupić o montaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 04.04.2014 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 rynce opadajom.... tak jak i z budową basenu ogrodowego... nikt nic nie wie , zarobiony jest... idź do firmy , to Ci zrobią.... ja nie chce żeby mi firma robiła tylko samemu chce się dowiedzieć jak to zrobić najłatwiej i się nie namęczyć....to jest w końcu forum budowlane!!! thanks for nothing pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
33acka 04.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeśli nie ręcznie ,to niestety potrzebny sprzęt mechaniczny typu koparka i chwytak jak do układania krawężników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 04.04.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeśli nie ręcznie ,to niestety potrzebny sprzęt mechaniczny typu koparka i chwytak jak do układania krawężników. no tak czułem niestety, ze bez ciezkiego sprzetu nie da rady... dzieki za odp pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts