niktspecjalny 28.03.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Świetny pomocnik na każda okazję.Już go wypróbowałem.Potrawy zaciągnięte z sieci i nie tylko bardzo przypadły nam w domu do gustu. http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/przekaski/schabik_kwitnacy_z_szynkowara/1704830-1-pol-PL/schabik_kwitnacy_z_szynkowara_popup_watermark.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.03.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Super zdrowe bez konserwantów.http://2.bp.blogspot.com/-RjpMbqw_lPQ/Ursqp8al21I/AAAAAAAAZFk/lwVjjUaLWUg/s1600/boczek+peklowany+z+szynkowarub.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.03.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Panowie ta słonina ma wszystkie pod sobą. http://images37.fotosik.pl/1157/dbb0f4c1e91f1ffemed.jpg Ta fotka z neta pokazuje tylko efekt końcowy.Przygotowaną wedle starego przepisu słoninę,wkładamy do siatki wędliniarskiej i worka ,potem szybkowar a na koniec delikatne podwędzenie.Rewelacja Panowie do .wiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 29.03.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 pomysle nad rolada z owocow morza, to bedzie hit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.03.2014 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pomyśli nad roladą z owoców morza w moim wątku .Z szyn-kowaru zrobi roladę z owoców morza.Ja bym zrobił ale nie lubię tak podanych owoców morza jak bęcek. Bęcek w moim topiku piszemy ze zrozumieniem a w związku z tym ,że ty nie dość ,że nie kumasz to jeszcze nie masz żadnego topika to zabieraj hita i zhamińdziory.Tu pokazujemy potrawy z urządzenia o nazwie szyn-kowar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2014 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 pomysle nad rolada z owocow morza, to bedzie hit! Zawsze myśli krótko by zasra.....ć wątek teraz się zastanawia a rolady nima.Kłamca i tchórz.Jedno ciśnie się na usta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Zbieram się do zrobienia dwóch golonek w jednym szynko-warze.Włożę golonkę wieprzową na spód a indyczą na wierzch.Najpierw wyjmę z nich kości tak by nie przeciąć skóry.Moja ulubiona marynata kilkugodzinna i w środek kawałki polędwicy wieprzowej.W worek i do lodówki w szynko-warze.Potem 80 stC i około 2h.w gotującej wodzie.Odstawię po ugotowaniu do całkowitego ostygnięcia.Na Święta mam zamówienie na galantynę. Zrobię fotki jak wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.04.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Super zdrowe bez konserwantów. http://2.bp.blogspot.com/-RjpMbqw_lPQ/Ursqp8al21I/AAAAAAAAZFk/lwVjjUaLWUg/s1600/boczek+peklowany+z+szynkowarub.jpg Sorry, że trochę nie na temat ale ten ładny kolorek to skąd? Bez konserwantów to raczej na szaro wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Super zdrowe bez konserwantów. http://2.bp.blogspot.com/-RjpMbqw_lPQ/Ursqp8al21I/AAAAAAAAZFk/lwVjjUaLWUg/s1600/boczek+peklowany+z+szynkowarub.jpg E249 i E250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Zaraz będzie awantura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Zaraz będzie awantura . Jak ciebie jako wrzodu na du...pie,nie będzie to watek będzie żył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Sorry, że trochę nie na temat ale ten ładny kolorek to skąd? Bez konserwantów to raczej na szaro wychodzi. Fotka wklejona dla zobrazowania przydatności szynko-wara.Wydawało mi się ,że fotka i co za nią idzie przepis jest bezpieczny dla zdrowia.Długo by deliberować nad słusznością co należy wkładać do paszczy bez konserwantów czy z nimi.Uwaga słuszna jeśli chodzi o kolor przy użyciu peklosoli w której w skład wchodzą w/w "E".Moje marynaty robię sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2014 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 E249 i E250 Jak ty robisz marynatę do mięsa???Skoro wiesz co to te "E" nie jadasz wędliny ze sklepów???.Robisz je sam be konserwantów???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Fotka wklejona dla zobrazowania przydatności szynko-wara.Wydawało mi się ,że fotka i co za nią idzie przepis jest bezpieczny dla zdrowia..... Fotki na ogół bezpieczne są dla zdrowia. No chyba, że ciśnienie podnoszą Obrobiłam się w kuchni, domu, zagrodzie i w ogrodzie - więc i tu zajrzałam. Nuuudy panie, ale mimo to Kolorowych, zdrowych i bez konserwantów Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 19.04.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Dołączam się . Smacznego jaja i .... mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 20.04.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 dolaczam sie rowniez, bez E249 i E250 http://104.imagebam.com/download/cIqujA_CBZ-v1E3u3ZG6cw/32178/321779179/P1090423%20%282%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A ta polędwica sopocka i i kiełbasa to malowane czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2014 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 dolaczam sie rowniez, bez E249 i E250 http://104.imagebam.com/download/cIqujA_CBZ-v1E3u3ZG6cw/32178/321779179/P1090423%20%282%29.jpg A temat czytał???ta pata-lacha to dno szyn-kowaru może???.Nie tu dołączyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 20.04.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A ta polędwica sopocka i i kiełbasa to malowane czym ? miszczu dyrechorze, to jest szynka. kielbasa surowa i wedzona, to ten sam wyrob domowy. czym malowane? na smak i kolor wedzonek ma wplyw rodzaj drewna i wlasnej domowej organicznej marynaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 20.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A temat czytał???ta pata-lacha to dno szyn-kowaru może???.Nie tu dołączyłeś. do zyczen bez konserwantow, tak jak nalezy z swieconka. ps garnek zeliwny staub, najlepsze na swiecie. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.