Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

do zyczen bez konserwantow, tak jak nalezy z swieconka.

ps garnek zeliwny staub, najlepsze na swiecie. polecam.

SZYN-KOWAR!!! nie

garnek zeliwny
.Jak to pisać odmieńcom.Jeśli chodzi o życzenia to też z lekuchna mi się z rozpierduchą kojarzą.

...........to jest szynka. kielbasa surowa i wedzona...

Dobra............ też z szyn-kowaru i tam też wędzona???Poeto odmienny by cie inaczej nie nazwać.

Ty kiedy ban???

Edytowane przez niktspecjalny

...

Ty kiedy ban???

A Ty, kiedy? Chyba się go obawiasz, skoro dramatycznie i publicznie moderatora prosisz, aby jeszcze Cię nie banowano, bo masz coś do powiedzenia :p

anSi proszę Cię. Nie dokuczaj mu.

Może wreszcie będzie miał coś sensownego do powiedzenia.

Ty coś jadasz czy tylko podpliździny???Nie dość ,że udzielasz się w wątku w którym być nie powinieneś to tylko podpliździny.Wyluzuj chłopaku albo daj jakiś przepis. Miauczysz tylko a kulinaria gdzieś uciekły z podstawówki.

A jak nie to tylko

Wypad!!!

To jest sensowne w topiku mym gdy się niemerytorycznie gada.

Chyba dana szansa przepadła.

Już ci powiedziałem to ty masz szansę.Wątek o a ty w polityka się bawisz.

Szyn-kowar i jego dzieła

Czytaj dokładnie co ci przekazuję.Np. szyn-kowar.Np.masz coś takiego........????W tym temacie się wypowiadaj bo w innym już wiesz.Leżysz................jak kret na mrozie.:wave:

Edytowane przez niktspecjalny

Jak to w końcu jest?

S-zynkowar? Sz-ynkowar? Szy-nkowar? Szynk-owar? Szynko-war? Szynkow-ar? Szynkowa-r?

Czy po prostu szynkowar.

Szyn-kowar to urządzenie by niktspecjalny?

Weź się nie ośmieszaj.W Google wpisujesz szynkowar prostaczku i masz :pprowokujesz ale wiesz o co kaman.:yes:

https://www.google.pl/search?q=szynkowar&newwindow=1&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dKFXU_6VHcbZtAa4kYGwCg&sqi=2&ved=0CEcQsAQ&biw=1344&bih=740

Chyba pierwszy raz w życiu słyszę o czymś takim? Takie coś w ogóle istnieje? Pewnie tak, ale czy ma sens używanie tego... szynkowara- czy jak to się tam dokładnie nazywa:)? bardzo mnie ten wątek zintrygował,nie powiem że nie;).

Za krótko na FM by na taki wpis reagować.

... bardzo mnie ten wątek zintrygował,..........

Zero polemiki.Jeśli masz coś do powiedzenia w " [h=1]Szyn-kowar i jego dzieła[/h]"

SZYN-KOWAR!!! nie .Jak to pisać odmieńcom.Jeśli chodzi o życzenia to też z lekuchna mi się z rozpierduchą kojarzą.

Dobra............ też z szyn-kowaru i tam też wędzona???Poeto odmienny by cie inaczej nie nazwać.

Ty kiedy ban???

booyakasha! miszczu dyrechtorze.

nie ma to jak dwa dobre zeliwne garnki, oczywiscie takie jak moje staub. najlepszy szynkowar jaki mozna nabyc. trzeba byc amatorskim partaczem, aby jape rozwierac i osmieszac sie w temacie. wydatek rzedu 2000 zloty ale warto, palce lizac. mniami, polecam.

ps kiedy bede chcial

a-ha , mozna rowniez w takim zeliwniaku piec chleb. jaka pychota!!!! mniami, polecam.

Weź się nie ośmieszaj.W Google wpisujesz szynkowar prostaczku i masz :pprowokujesz ale wiesz o co kaman.:yes:

Chyba masz poważny problem z samym sobą.

Przy braku argumentów, kultury, wykształcenia na poziomie podstawowym pozostają chamskie wycieczki.

Kiedy to zrozumiesz, że to nie to forum. Rynsztok jest zupełnie gdzie indziej.