Gagata 28.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Myślę o takiej wiacie - altanie, zadaszonej, drewnianej chodzi o miejsce do "posiedzeń", nawet podczas deszczu, gdzie można będzie wstawić wygodne meble i nie zmokną np . Czy można bez żmudnych (czaso- i koszto-chłonnych) pozwoleń? Do jakiej wielkości? Ma być podłoga drewniana plus ściany ażurowe, może tylko tylko barierki no i dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 28.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Do 25m2 można stawiać bez pozwolenia. W lato zeszłego roku stawiałem taką wiatkę i tylko zapobiegawczo zgłosiłem to do urzędu gminy...uznałem że lepiej dmuchać na zimnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Do 25 m - dzięki wielkie, Kubencki. Zgłosić pewnie trzeba ale to nie problem, czasu i kasy nie zabiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 http://m.muratordom.pl/prawo/formalnosci-budowlane/altana-budowa-altanki-ogrodowej,132_3833.html Tutaj jest wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.03.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Dzięki, SKula, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts