Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam Forumowiczow!

Recommended Posts

Kupilismy dzialke z malutkim domkiem w Ojrzanowie kolo Zabiej Woli i chcemy sie w niedlugiej przyszlosci zaczac rozbudowywac. Muratora kupuje od lat, na forum zagladam od niedawna, bardzo mi sie podoba serdeczna atmosfera!

Pozdrawiam wszystkich

Ewa

Ewo, witaj na forum. :D

Czy chodzi o Ojrzanowo w gminie Łabiszyn ? :-?

Ojrzanow, gmina Zabia Wola. Niedaleko Tarczyna. Przepraszam, nie potrafie sobie ustawic polskich czcionek i moze to myli!

Ewa

OBWÓD SZKOŁY PODSTAWOWEJ W OJRZANOWIE:

Jastrzębnik, Kaleń-Towarzystwo, Lisówek, Ojrzanów, Żelechów,

Zaręby, Ojrzanów - Towarzystwo, Pieńki Zarębskie.

http://www.zabiawola.pl/SP%20ojrzanow.jpg

Całkiem ładna szkoła :) .

• 2 years później...

W niedziele moze bede na dzialce, milo byloby poznac mam nadzieje juz niedlugo sasiadow ze wsi! :wink:

Bialy domek z zielonym dachem, droga asfaltowa do oporu, potem za przystankiem PKSu dalej szutrowa, za wielkim bialym budynkiem z amfiteatralnym suchym stawem skrecic w lewo i moj domek jest na wprost.

Pewnie do naszego zamieszkania w Ojrzanowie jeszcze sporo czasu upłynie, ale zgadzam się, że miło by było poznać.

Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie podjedziemy, ale mam nadzieje, że uda się chociaż rzucić okiem na Twój domek .

Zazdroszcze, że masz już tak blisko do końca , my dopiero na początku drogi, a właściwie to dopiero się do niej przymierzamy :( a nie miała bym nic przeciwko, temu, żeby juz się przenieść do Ojrzanow :) .

Ja dopiero jutro bede. :) W zeszlym roku w lecie mieszkalismy tam "na dziko", bez wody i specjalnych udogodnien, w pazdzierniku przeprowadzilismy sie do Warszawy, bo bez ogrzewania z dwojka dzieci bylo nierealne mieszkac dalej. :) Ale do tej pory z tesknota mysle o tych porankach, kiedy wychodzilo sie o 6 rano do ogrodu, pelna piersia te wspaniale zapachy, swiezy wiaterek, wieczorem kawka w ogrodzie... cudnie bylo! :D

Z drugiej strony w ostre zimy bede klac poranki, ale cos za cos... :lol: