Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam Forumowiczow!

Recommended Posts

Byliśmy, 11 maja akt u notariusza, więc chyba już nic się nie zmieni.

Jeśli dobrze trafilismy, to widziałam wasz domek :), ale tak w przejeździe. Bardzo zgraniutki i jaka ładna działka.

Co do chopców, to też zauważyłam, że są w zbliżonym wieku.

Dzieki Tobie zwiedziłam okolice, w tamte strony jeszcze się nie zpuszczaliśmy.

Ten dom ze stawem monstualny, aż żałujemy, że nie zrobiliśmy zdjęć.

Monstrualny dom stoi w takim stanie od przynajmniej 4 lat, jak kupowalismy dzialke, jeszcze tam jakies prace szly... mialam nadzieje, ze dzieki temu wyasfaltuja ten kawalek drogi, bo dalej za mna jest dobry dojazd do Tarczyna i szosy krakowskiej , ale dom zdaje sie przeszedl na wlasnosc gminy i niszczeje... :(

A moja dzialka... no tak, potencjal ma duzy, ale jest baaardzo zaniedbana... :roll: juz sie troche wzielismy do czyszczenia, syzyfowa praca! :lol: ponad 6 tysiecy metrow... przeraza mnie troche, na co sama sie zdecydowalam :lol:

A Wy w ktorym miejscu dokladniej jestescie?

Trzymam kciuki za 11 maja, bedzie dobrze! :)

narazie to jest kawałek pola i nie za bardzo widać gdzie to :)

Ale jak się minie pałac, zaczyna się pole, teraz buduje sie tam jeden dom, narazie widac białe ściany, potem domek zielony, gospodarstwo i dalej pole. I my mamy tam działke. Jak się dobrze przyjżeć, to przed choinkami jest droga i nasza działka będzie jedzcze w polu, ale w głębi (są różowe kamienie, to nasz róg) i kończy się troche dalej niż te choinki po drugiej stronie :)

Mam nadzieje, że mniej więcej będziesz wiedziała.

Troche mnie przestraszyłaś (przyznam, że przeglądałam forum nadarzyńsko-grodziskie) co do szkoły, bo cieszyłam, się że ta w Ojrzanowie blisko i będą chodzić na piechote.

• 1 year później...