ewak39 21.04.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Super, chlopcy prawie w tym samym wieku! No to ja naprawde mam nadzieje, ze wszystkie formalnosci Wam pojda w blyskawicznym tempie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j_aga 21.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Byliśmy, 11 maja akt u notariusza, więc chyba już nic się nie zmieni. Jeśli dobrze trafilismy, to widziałam wasz domek , ale tak w przejeździe. Bardzo zgraniutki i jaka ładna działka. Co do chopców, to też zauważyłam, że są w zbliżonym wieku. Dzieki Tobie zwiedziłam okolice, w tamte strony jeszcze się nie zpuszczaliśmy. Ten dom ze stawem monstualny, aż żałujemy, że nie zrobiliśmy zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 22.04.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Monstrualny dom stoi w takim stanie od przynajmniej 4 lat, jak kupowalismy dzialke, jeszcze tam jakies prace szly... mialam nadzieje, ze dzieki temu wyasfaltuja ten kawalek drogi, bo dalej za mna jest dobry dojazd do Tarczyna i szosy krakowskiej , ale dom zdaje sie przeszedl na wlasnosc gminy i niszczeje... A moja dzialka... no tak, potencjal ma duzy, ale jest baaardzo zaniedbana... juz sie troche wzielismy do czyszczenia, syzyfowa praca! ponad 6 tysiecy metrow... przeraza mnie troche, na co sama sie zdecydowalam A Wy w ktorym miejscu dokladniej jestescie? Trzymam kciuki za 11 maja, bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j_aga 22.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 narazie to jest kawałek pola i nie za bardzo widać gdzie to Ale jak się minie pałac, zaczyna się pole, teraz buduje sie tam jeden dom, narazie widac białe ściany, potem domek zielony, gospodarstwo i dalej pole. I my mamy tam działke. Jak się dobrze przyjżeć, to przed choinkami jest droga i nasza działka będzie jedzcze w polu, ale w głębi (są różowe kamienie, to nasz róg) i kończy się troche dalej niż te choinki po drugiej stronie Mam nadzieje, że mniej więcej będziesz wiedziała. Troche mnie przestraszyłaś (przyznam, że przeglądałam forum nadarzyńsko-grodziskie) co do szkoły, bo cieszyłam, się że ta w Ojrzanowie blisko i będą chodzić na piechote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leolab 19.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 wątek stary ale postanowiłam sie przywitać my budujemy dom w Ojrzanowie przy Tarczyńskiej... jak na razie końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts